خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک موزی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • نمک 1 پنس
  • کره 1/2 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
  • ماست 1/3 پیمانه
  • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری (قابل حذف)
  • پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
  • موز رسیده له شده یک و نیم تا دو پیمانه
طرز تهیه کیک موزی
کیک موزی دستور پخت

کره و شکر قهوه ای رو سه دقیقه خوب بزنید .

تخم مرغها رو تک تک اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید .

بعد ماست و موز و وانیل رو اضافه و بازم مخلوط کنید .

آرد و جوش شیرین و نمک و دارچین رو جدا الک کنید .

به آرامی و با کمک لیسک مواد خشک و تر را مخلوط کنید ولی زیاد بر هم نزنید .

گردو ها را اضافه کنید .

در فر با درجه 180 به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید .

این دما و مدت زمان بستگی به فرتون داره.


پ.ن:
.🔴تو همه رسپی های من پیمانه منظور پیمانه استاندارده.
.🔴جایگزینی شکر قهوه ای با شکر سفید رنگ و طعم رو عوض می کنه