مواد لازم
3 عدد تخم مرغ متوسط
1 لیوان شکر (200 گرم)
1 لیولن روغن (180 گرم)
3 قاشق غذاخوری ماست
2 لیوان هویج رنده شده (حدود 120 گرم)
1 لیوان گردوی متوسط خرد شده (70 گرم)
1.5 لیوان آرد (180 گرم)
1 بکینگ پودر (16 گرم)
شکر وانیلی 1 عدد
نصف قاشق چای خوری دارچین.
برای کاستارد:
3 لیوان شیر (600 میلی لیتر)
2 بسته خامه (در مجموع 400 میلی لیتر)
0.75 فنجان شکر (150 گرم)
1 بسته شکر وانیلی
2 قاشق غذاخوری آرد پر (35 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته (35 گرم)
طرزتهیه کیک هویج :
تخم مرغ و شکر و شکر وانیلی را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. روغن و ماست را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. هویج ها را رنده کنید. هویج رنده شده، جوز هندی، دارچین را اضافه کنید .بیکینگ پودر و آرد را بعد از الک کردن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند. آن را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه زیر و رو به مدت حدود نیم ساعت بپزید. من از قالب 24 در 36 استفاده کردم . قبل از اینکه کیک را از فر بیرون بیاورید بررسی کنید تا کیک ها خنک شده باشند.
طرز تهیه کاسترد:
تمام مواد پودینگ به جز وانیل را با هم مخلوط کرده و روی اجاق با شعله کم قرار دهید. اجازه دهید جوش بیاید و مدام هم بزنید تا قوام غلیظی پیدا کند.
سپس 1 بسته وانیل را به پودینگ پخته شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از اینکه دمای اول بالا آمد، کاسترد را روی کیک بریزید. در آخر مقدار زیادی پودر نارگیل روی کاسترد بپاشید. کیک را برای حدود 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و کاسترد ببندد.
سپس از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.
امیدوارم از طرز تهیه کیک هویج لذت برده باشید. نوش جان !
با کیک یار همراه بمانید.