خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کیک هویج :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 215 گرم
  • بکینگ پودر 16 گرم
  • شکر 350 گرم
  • شیر 3 لیوان
  • روغن 1 لیوان
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • خامه 400 میلی لیتر
  • گردو 70 گرم
  • ماست 3 قاشق غذا خوری
  • نشاسته 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل شکری 2 بسته
  • هویج 120 گرم
دستور پخت طرز تهیه کیک هویج

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ متوسط

1 لیوان شکر (200 گرم)

1 لیولن روغن (180 گرم)

3 قاشق غذاخوری ماست

2 لیوان هویج رنده شده (حدود 120 گرم)

1 لیوان گردوی متوسط ​​خرد شده (70 گرم)

1.5 لیوان آرد (180 گرم)

1 بکینگ پودر (16 گرم)

شکر وانیلی 1 عدد

نصف قاشق چای خوری دارچین.

برای کاستارد:

3 لیوان شیر (600 میلی لیتر)

2 بسته خامه (در مجموع 400 میلی لیتر)

0.75 فنجان شکر (150 گرم)

1 بسته شکر وانیلی

2 قاشق غذاخوری آرد پر (35 گرم)

2 قاشق غذاخوری نشاسته (35 گرم)

طرزتهیه کیک هویج :

تخم مرغ و شکر و شکر وانیلی را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. روغن و ماست را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. هویج ها را رنده کنید. هویج رنده شده، جوز هندی، دارچین را اضافه کنید .بیکینگ پودر و آرد را بعد از الک کردن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند. آن را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه زیر و رو به مدت حدود نیم ساعت بپزید. من از قالب 24 در 36 استفاده کردم . قبل از اینکه کیک را از فر بیرون بیاورید بررسی کنید تا کیک ها خنک شده باشند.

طرز تهیه کاسترد:

تمام مواد پودینگ به جز وانیل را با هم مخلوط کرده و روی اجاق با شعله کم قرار دهید. اجازه دهید جوش بیاید و مدام هم بزنید تا قوام غلیظی پیدا کند.

سپس 1 بسته وانیل را به پودینگ پخته شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

بعد از اینکه دمای اول بالا آمد، کاسترد را روی کیک بریزید. در آخر مقدار زیادی پودر نارگیل روی کاسترد بپاشید. کیک را برای حدود 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و کاسترد ببندد.

سپس از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

امیدوارم از طرز تهیه کیک هویج لذت برده باشید. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.