آووکادو به دلیل بافت غنی و خامه ای که دارد می تواند یک ماده عالی برای استفاده در پخت باشد. حتی گاهی اوقات از آنها به عنوان جایگزینی برای کره یا روغن در محصولات پخته شده استفاده می شود تا آنها را سالم تر، اسفنجی تر و متراکم تر کنند.
مواد لازم
300 گرم گوشت آووکادوی رسیده (حدود 2 عدد)
300 گرم بادام آسیاب شده
شکر کاستر (به انگلیسی: Caster sugar ) یا شکر نانوایی:300 گرم
2 عدد لیمو، رنده شده، 1 عدد آب گرفته
4 عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش به اضافه 1 قاشق غذاخوری برای تزئین
برای آیسینگ
125 گرم پنیر خامه ای
کره 50 گرم
شکر پودری الک شده 300 گرم
دستور پخت
فر را روی لول 4، 180 درجه سانتیگراد، فن 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب کیک 20 در 20 سانتیمتری را با کاغذ نچسب چرب کنید.
گوشت آووکادو، بادام آسیاب شده و شکر را در غذاساز بریزید تا خمیر سبز غلیظی به دست آید.
به یک کاسه منتقل کنید و آب لیمو و نیمی از پوست را اضافه کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط را در هنگام اضافه کردن هم خوب هم بزنید. بیکینگ پودر، جوش شیرین و دانه های خشخاش را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا دانه ها به طور یکنواخت پخش شوند. مخلوط را بین قالب های کیک تقسیم کرده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها کاملا سفت شوند. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا در قالب ها روی توری سیمی کاملا خنک شود.
وقتی کیک ها خنک شدند، پنیر و کره را در یک کاسه بزنید تا نرم شود، سپس – با سرعت کار رو پیش ببرید – پودر شکر را با همزن بزنید. با استفاده از یک چاقوی پالت، نیمی از مایه کیک را روی یک کیک پخش کنید، کیک دوم را روی آن قرار دهید و بقیه مایه کیک را روی آن پخش کنید. با باقی مانده خشخاش و پوست لیمو تزئین کنید. کیک در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته نگهداری می شود.