خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کیک قهوه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 6 تا 7 عدد
  • آرد 200 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • شکر 200 گرم
  • کره 150 گرم
  • پودرقهوه 2 قاشق سوپخوری
دستور پخت طرز تهیه کیک قهوه

مواد لازم:

آرد سفید نرم 200 گرم

کره 150 گرم

تخم مرغ 6تا 7 عدد

شکر 200 گرم

قهوه 2 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

کف و اطراف قالب گردی را که قطر دهانه آن 24 سانتی متر است چرب کرده آماده می نماییم .کره را کمی گرم می کنیم تا نرم شود ولی نباید آب شود قهوه را با شیر مخلوط کرده  در حرارت ملایم یکی دو جوش می دهیم .(این شیر و قهوه کاملا غلیظ است اگر خیلی خشک بود کمی شیر اضافه می نماییم) .فر را با حرارت 175 درجه گرم می کنیم ، کره و قهوه را مخلوط می کنیم

با همزن هم می‌زنیم تا کره کاملاً صاف و یکنواخت شود ه‌ها را دانه دانه در کره ریخته هم زدن را ادامه می‌دهیم ( باید یک زرده که کاملاً مخلوط شد زرده بعدی را اضافه کرد به همین ترتیب تمام زرده‌ها را در کره می‌ریزیم)  شکر را اضافه می‌نماییم کره و زرده و شکر را آنقدر هم می‌زنیم که مایع کاملاً پف کرده صاف و یکنواخت شود پره‌های همزن را می‌شویم خشک می‌کنیم سفیده را آنقدر می‌زنیم که مثل پنبه پف کرده خشک شود به حدی که از کاسه نریزد سفیده را داخل مایع زرده و تخم مرغ می‌ریزیم حد مخلوط شدن همه مواد آن را هم می‌زنیممایع را داخل قالب آماده شده ریخته روی آن را با لبه کارت صاف می‌نماییم قالب را روی پنجره وسط فر قرار داده می‌گذاریم به مدت 30 دقیقه بماند بعد بدون اینکه در فر را باز کنیم حرارت را 50 درجه کم می‌نماییمدر حدود 20 دقیقه دیگر ‌گذاریم کیک در فر بماند و کاملاً مغزپخت شود قالب را از فر بیرون می‌آوریم بعد از سرد شدن اطراف کیک را با کارد از قالب جدا کرده را از قالب خارج می‌کنیمو روی آن را با پودر قند و کمی پسته چرخ کرده تزیین می‌نماییم این کیک را می‌توانیم در قالب مربع یا مستطیل تهیه کنیم. کیک قهوه شما آماده است.

امیدوارم از طرز تهیه کیک قهوه خوشتان آمده باشد. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.