قهوه را با شیر یک جوش میدهیم میگذاریم شیر و قهوه سرد شود.
کره را با حرارت ملایم کمی گرم میکنیم که به راحتی زده شود؛ بعد آن را هم میزنیم و تخم مرغها را دانه دانه در آن ریخته با همزن خوب مخلوط مینماییم .
شکر و بکینگ پودر را اضافه کرده، همزدن را ادامه می دهیم تا مایه کاملاً کشدار شود بعد شیر و آرد را به آن اضافه نموده، خوب مخلوط میکنیم.
قالب را قبلاً چرب کرده، روی آن آرد می پاشیم؛ سپس قالب را تکان میدهیم که با آرد آن آغشته شود مایه را در قالب میریزیم سر قالب باید 2 تا 3 سانت خالی بماند آن را روی پنجره وسط فر که قبلاً گرم شده قرار میدهیم در حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را طبخ میکنیم کیک باید بالا آمده، و اثر فشار انگشت آن نماند؛
بعد قالب را میگذاریم سرد شود اطراف کیک را با کارد از قالب جدا میکنیم و آن را در ظرف برمیگردانیم کمی پودر قند و در صورت امکان شکلات رنده شده روی آن می پاشیم. میتوانیم این کیک را از ضخامت به دو قسمت نماییم و روی هر قسمت را کمی خامه فرم گرفته شیرین ریخته و بعد دو قطعه کیک را روی هم قرار داده کمی فشار بدهیم که به هم بچسند در پایان کار کمی پودر قند و شکلات رنده شده روی کیک میپاشیم.
|