خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کیک گلابی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 150 گرم
  • شکر 150 گرم برای پختن گلابی تازه
  • خامه 500 گرم
  • پودر قند 150 گرم
دستور پخت طرز تهیه کیک گلابی

مواد لازم:

تخم مرغ 6 عدد

آرد سفید 150 گرم

شکر 150 گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

گلابی درشت خیلی خوب 4 عدد و یا یک قوطی کمپوت گلابی

خامه 500 گرم

پودر قند 150 گرم

شکر برای پختن گلابی تازه 150 گرم ( در صورت استفاده از کمپوت شکر لازم نیست)

طرز تهیه:

در صورت امکان می توانیم کیک را در قالبی که دهانه آن تقریبا 26 سانتی متر باشد تهیه کنیم و یا در دو نوبت با یک قالب دو عدد کیک طبخ کنیم.

ابتدا کف و اطراف قالب را چرب کرده  ، ارد می پاشیم. قالب را تکان می دهیم که سطح و اطراف ان با آرد اغشته شود. زرده

 

در صورت امکان می‌توانیم کیک را در قالبی که دهانه آن تقریبا 26 سانتی‌متر باشد تهیه کنیم و یا در دو نوبت با یک قالب دو عدد کیک طبخ نماییم

ابتدا کف و اطراف قالب را چرب کرده آرد می‌پاشیم قالب را تکان می‌دهیم که سطح و اطراف آن با آرد آغشته شود زرده و سفیده 3 عدد از تخم مرغ‌ها را از هم جدا نموده زرده را با نصفی از شکر و نصفی از وانیل مخلوط کرده با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا شکر حل شده زرده غلیظ و کش‌دار شود پره‌های همزن را می‌شویم خشک می‌کنیم سفیده را با همزن به حدی که سفیده کاملاً پف کرده مثل پنبه خشک شود هم می‌زنیم زرده و سفیده را به سرعت مخلوط می‌نماییم و آرد را کم کم در مایع ریخته به سرعت مخلوط می‌کنیم و آرد را کم کم در مایع ریخته به سرعت مخلوط می‌کنیم  باید توجه داشت این نوع کیک که همان کیک اسفنجی است بکینگ پودر ندارد دقت و خوب هم زدن پف کرده لطیف می‌شود مایع را در قالب می‌ریزیم فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیمو قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم ‌گذاریم به مدت 30 تا 40 دقیقه کیک در فر بماند و مغز آن کاملاً بپزد باید توجه داشت این کیک در صورت خوب عمل آورد و در صورت معیوب بودن خیلی نازک و سفت خواهد شد ر حال هر دو کیک را به همین طریق طبخ می‌نماییم و بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده آماده می‌گذاریم بماند گلابی تازه را پوست کنده از وسط دو نیم می‌نماییم و قسمت سفت وسط آن را می‌گیریم با یک لیوان آب و شکر و کمی عرق معطر می‌گذاریم بپزد به طوری که زیاد پخته و له نشود ا در صافی می‌ریزیم شربتش را دوباره می‌جوشانیم تا کمی غلیظ شود در صورت داشتن تسلط هر کیک را خامت به دو نیم می‌کنیم و در این صورت 4 ورقه کیک داریم و روی هر ورقه را کمی شربت گلابی می‌دهیم و یا بدون ورقه کردن کیک‌ها روی هر یک از کیک‌ها را مقداری شربت می‌دهیم صورت مصرف کمپوت آب کمپوت را با کمی شکر و کمی عرق معطر چند جوش می‌دهیم تا کمی غلیظ شود بعد از سرد شدن مصرف می‌نماییم خامه را در ظرف فلزی گودی مثل استیل می‌ریزیم روی ظرف یخی قرار می‌دهیم و خامه را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملاً سفت شده فرم بگیرد وانیل را اضافه کرده پودر قند را کم کم در خامه می‌ریزیم و هم می‌زنیم

روی هر ورقه کیک را که کاملاً سرد شده مقداری خامه الیم و با لبه کارد روی آن را کاملاً صاف نموده ورقه‌های کیک را به دقت روی هم قرار می‌دهیم تا به هم بچسبد یک قاشق کاکائو را در کمی شیر حل می‌کنیم با بقیه خامه مخلوط نموده قشر نازکی از خامه را به کارد روی سطح کیک می‌مالیم نیمه‌های گلابی را به طور منظم ورقه می‌نماییم آنچنان که شکل خودش را از دست ندهد ر سطح کیک می‌چینیم بقیه را در قیف ریخته وسط کیک را گل‌های کوچکی چسبیده به هم می‌ریزیم و اطراف کیک را چند گل خامه ‌ می‌گذاریم دیواره کیک را با خامه بلند و باریک تزیین می‌نماییم .

امیدوارم از طرز تهیه کیک گلابی خوشتان امده باشد. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.