کره، شکر بکینگ پودر یا لوور شمیک و رنده پوست پرتقال و کاکائو را مخلوط کرده با همزن برقی یا دست قوی هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شده مایه نرم و لطیف شود.
تخم مرغها را یکی یکی داخل مایه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. باید هر تخم مرغ خوب مخلوط شود، ملایم میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سفیده کمی کرم و غلیظ شود.
قالب را از فر خارج میکنیم و کرم لیموترش را روی نان ریخته با پشت قاشق روی آن را صاف می نماییم مرنگ را در قیف ساده میریزیم و روی کرم را با مرنگ به شکل گلهای کوچک میپوشانیم
ظرف را بار دیگر روی پنجره وسط فر قرار میدهیم. حرارت را به 250 درجه فارنهایت و یا 125 درجه سانتیگراد می رسانیم مدت 20 دقیقه باید ظرف در فر بماند تا روی مرنگ کاملاً طلائی شود.
این تارت به هر دو صورت گرم و سرد مطلوب است؛ در صورتی که بخواهیم تارت را گرم مصرف کنیم باید آن را در ظرف نسوزی طبخ ،نموده با همان ظرف سرو کنیم، چون گرم این تارت خیلی لطیف است و موقع خارج کردن از قالب خرد میشود، ولی سرد آن را میتوان از قالب بیرون آورده در ظرف قشنگتر و مناسبی قرار داد.
|