مواد لازم:
بیسکوییت ژنوار یک عدد
پنیر سفید 150 گرم
خامه 250 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 6 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
توت فرنگی یا تمشک یا گیلاس 500 گرم
طرز تهیه کیک پنیر سفید:
پنیر را با رنده یا هر وسیله دیگر ، خوب نرم می کنیم . خامه را در ظرف لعابی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم خامه ار می زنیم تا کمی سفت شودو وانیل را به خامه اضافه می کنیم بعد 4 قاشق سوپخوری از پودر قند را به تدریج داخل خامه می ریزیم و همزدن را ادامه می دهیم تا خامه سفت شود و فرم بگیرد. یعنی وقتی با قاشق روی خامه خط می اندازیم خط محو نشود. پره های تخم مرغ زنی را می شوییم و خشک می کنیم . سفیده را انقدر می زنیم که پنبه ای و خشک شود به حدی که وقتی کاسه را بر میگردانیم نریزد. باقی مانده پودر قند را که دو قاشق سوپخوری است کم کم به سفیده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نماییم . بعد سفیده را به تدریج روی خامه فرم گرفته می ریزیم و مخلوط می کنیم . یک سوم از خامه آماده شده را کنار می گذاریم .پنیر رنده شده را با دو سوم خامه باقی مانده مخلوط کرده. ژنواز را با کارد تیزی از ارتفاع به شکل دو ورق مساوی می بریم .در صورت تمایل مقداری هم شربط مربا روی یکی از ورقه ها میریزیم . خامه مخلوط با پنیر را روی آن ریخته و روی مایه را با کارد صاف می کنیم . قطعه دیگر را روی قطعه اول ژنواز می گذاریم و کمی فشار می دهیم .کمی از خامه ای را که کنار گذاشته ایم در قیف می ریزیم .بقیه خامه را روی ژنوار می ریزیم و با لبه کارد روی آن را صاف می کنیم . توت فرنگی یا تمشک یا گیلاس هسته گرفته را وسط ژنواز می چینیم و با خامه داخل قیف اطراف آنرا تزئین می کنیم .
امیدوارم از طرز تهیه کیک پنیر سفید لذت برده باشید. نوش جان !
از اینکه با کیک یار همراه هستید سپاسگذاریم.