خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت آماندین کیک اسفنجی شکلاتی رومانیایی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 2 و 1/2پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • نمک مقدار کم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای 1 تخته
  • آرد 1 پیمانه
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی 2 قاشق غذاخوری
  • قهوه 1 پیمانه
  • کره 2 پیمانه
  • اسانس رام 3 قاشق غذاخوری
  • شکر قنادی 1 پیمانه
کیک شکلاتی آماندین رومانیایی
دستور پخت آماندین کیک اسفنجی شکلاتی رومانیایی


مواد لازم برای بخش اسفنجی کیک:
5
 عدد تخم مرغ
 1 فنجان شکر
1  پیمانه آرد الک شده
4  قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده
 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 1 پیمانه نمک
1  قاشق چایخوری وانیل
مواد لازم برای شیره
1  فنجان آب
 1 فنجان از قهوه مورد علاقه شما
½  فنجان شکر
2  قاشق غذاخوری اسانس رام (می توانید با اسانس وانیل جایگزین کنید)
مواد لازم برای برای کرم
2  فنجان (4 چوب) کره در دمای اتاق
1  فنجان شکر قنادی
3  قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1  قاشق غذاخوری اسانس رام
مواد لازم برای آیسینگ
1  تخته شکلات شیرین پخت و پز
1  قاشق غذاخوری روغن زیتون
 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
دستورالعمل ها

بخش اسفنجی
تخم مرغ ها را در کاسه همزن بریزید و ابتدا با سرعت کم و سپس با سرعت بیشتر مخلوط کنید
شکر را به آرامی و هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط کف کند و کرم رنگ شود و رنگ آن زرد کم رنگ شود.
وانیل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید، خوب مخلوط کنید
در ظرفی جداگانه آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
مخلوط مواد جامد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط مواد جامد را روی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
روغن آشپزی را اسپری کنید و یک تابه فر 11*7*2 را با کاغذ روغنی بپوشانید
مخلوط را در قالب بریزید و با کاردک صاف کنید
به مدت 30 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت یا تا زمانی که اسفنج از تست خلال دندان عبور کند بپزید
از فر خارج کنید، اجازه دهید حداقل 30 دقیقه خنک شود
بخش شیره:
همه مواد را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد
حرارت فرم را بردارید و بگذارید خنک شود
خامه شکلاتی
در یک کاسه بزرگ کره، شکر، کاکائو و اسانس رام را اضافه کنید، هم بزنید تا کاکائو یکدست شود. مخلوط را در کاسه همزن بریزید و با سرعت بالا خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شده و مخلوط خامه ای به دست آید، کنار بگذارید، دو قاشق غذاخوری از خامه را برای تزیین ذخیره کنید.
بخش آیسینگ:
مایه آیسینگ درست بعد از سرد شدن کیک در یخچال و آماده شدن برای تزیین آماده می شود، دستورالعمل های زیر را برای چیدن کیک مطالعه کنید.
در یک کاسه بن ماری ، شکلات و روغن را اضافه کنید، آن را به آرامی ذوب کنید، خامه غلیظ را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود و شکلات ذوب خامه ای به دست آید.
کیک را مونتاژ کنید
کیک اسفنجی را روی سطح صافی از قالب خارج کرده و با یک چاقوی پهن تیز، اسفنج را به دو قسمت مساوی برش دهید.
در قالب یک ورقه پلاستیکی قرار دهید و نیمه پایینی اسفنج را روی آن قرار دهید
با استفاده از یک قاشق غذاخوری نصف شربت را به طور یکنواخت روی تمام سطح اسفنج پخش کنید
اسفنج را با خامه شکلاتی که از قبل آماده کرده اید پر کنید و آن را به طور یکنواخت روی سطح اسفنج پخش کنید (به یاد داشته باشید که دو قاشق غذاخوری از آن را برای تزیین ذخیره کنید)
نصف دیگر اسفنج را بردارید و روی خامه بگذارید
با استفاده از یک برس باقی مانده شربت را به طور یکنواخت روی سطح اسفنج پخش کنید
روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود
بعد از دو ساعت از یخچال خارج کنید و روی تخته برش بگذارید
با یک چاقوی تیز لبه ها را بردارید و سپس به صورت مربع برش دهید
با استفاده از یک قاشق غذاخوری، هر مربع را با مایه شکلاتی بپوشانید
با خامه شکلاتی ذخیره شده تزئین کنید
به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. لذت ببرید!