ساده ترین راه برای درست کردن لایه های کیک فرشته استفاده از 3 قالب تکی یا یک قالب کیک چند سایز است، اما اگر مانند من فقط یک قالب دارید، می توانید قالب کیک چند سایز خودتان را بسازید. من از قالب سینی خودم استفاده کردم، با یک ورقه بلند کاغذ روغنی اندازه گیری شده و در سه قسمت 10 سانتی متری تا شده بود و کاملاً خوب کار کرد. تا کردن کاغذ و قرار دادن آن در سینی بسیار دشوار است، اما غیرممکن نیست - و ارزان تر هم ،فقط برای یک کیک است.
مواد لازم
- 1/2 فنجان شکر دانه ریز
- 1/2 فنجان آرد کیک
- مقدار اندکی نمک
- سفیده تخم مرغ 6 عدد
- 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، آرد کیک، نیمی از شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
3. در یک کاسه بزرگ جداگانه، سفیده تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط فقط کف کند.
4. کرم تارتار را روی آن بپاشید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط به شکل قله های سفت و براق در آید.
5. شکر باقیمانده را کم کم اضافه کنید سپس مواد خشک را با احتیاط داخل آن بریزید تا سفیده تخم مرغ خالی نشود.
6. خمیر را با قاشق در قالب کیک خوراک فرشته بدون روغن بریزید.
7. کیک را حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و وقتی به آرامی لمس شود، رویه آن برگردد.
8. کیک را از فر خارج کرده و با یک بطری از مخروط وسط آن وارونه بگذارید تا روی پیشخوان صاف نشود. اجازه دهید کیک حدود یک ساعت خنک شود.
9. لبه های کیک را با چاقو شل کنید و آن را از تابه خارج کنید.
از کیک غذای فرشته خانگی خود لذت ببرید!