خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نان ذرت آمریکایی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • شکر 100 گرم
  • نمک به مقدار کم
  • شیر 2 لیوان
  • کره 150 گرم
  • آرد گندم 140 گرم
  • آرد ذرت 200 گرم
نان ذرت آمریکایی
دستور پخت نان ذرت آمریکایی

طرز تهیه

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم میکنیم

آرد ذرت و آرد گندم را با بکینگ پودر و کمی نمک مخلوط میکنیم

تخم مرغها را با شکر خوب بهم میزنیم و با شیر مخلوط میکنیم و داخل آرد میریزیم

کره را آب کرده داخل مایه میریزیم و با همزن کاملاً مخلوط میکنیم تا خمیر صاف و یکنواخت شود.

قالب گود مستطیل شکلی را کمی چرب میکنیم، خمیر را در قالب ریخته روی آن را میپوشانیم و میگذاریم 1 ساعت بماند.

بعد قالب را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم نان پس از 30 تا 40 دقیقه بالا میآید و ترک خورده می پزد. وقتی کاملاً سرد شد آن را از قالب بیرون می آوریم