طرز تهیه
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم میکنیم
آرد ذرت و آرد گندم را با بکینگ پودر و کمی نمک مخلوط میکنیم
تخم مرغها را با شکر خوب بهم میزنیم و با شیر مخلوط میکنیم و داخل آرد میریزیم
کره را آب کرده داخل مایه میریزیم و با همزن کاملاً مخلوط میکنیم تا خمیر صاف و یکنواخت شود.
قالب گود مستطیل شکلی را کمی چرب میکنیم، خمیر را در قالب ریخته روی آن را میپوشانیم و میگذاریم 1 ساعت بماند.
بعد قالب را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم نان پس از 30 تا 40 دقیقه بالا میآید و ترک خورده می پزد. وقتی کاملاً سرد شد آن را از قالب بیرون می آوریم
|