هویج رو پوست کندم با کمی آب پختم .
بعد پخت داخل آبکش ریختم و بعد داخل مخلوط کن بصورت پوره در آوردم .
شکر و گلاب و زعفران رو بهش اضافه کردم گذاشتم رو حرارت تا شکرش آب بشه .
آرد رو در ظرفی جدا روی حرارت گذاشتم تا با حرارت ملایم بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه بعد الک کردم .
دوباره آرد الک شده را روی حرارت گذاشتم روغن وکره رو اضافه کردم ده دقیقه تفت دادم با حرارت ملایم .
و بعد پوره هویج و بهش اضافه کردم .
آنقدر روی حرارت بمونه که حلوا از حالت شلی در بیاد و وسط قابلمه جمع بشه .
سپس در ظرف مناسبی حلوا رو بریزید و اجازه بدین کمی سرد بشه و بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید 🌹