خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت توپک خرمایی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • کره ۲۵ گرم
  • گردو یک پیمانه خرد شده
  • خرما یک بسته کوچه
  • پودر هل ۱ قاشق چایخوری
  • بیسکوییت پتی بور یک بسته آسیاب شده
طرز تهیه توپک خرمایی
دستور پخت توپک خرمایی

هسته خرماها را گرفته و همراه کره روی حرارت ملایم می گذاریم .

وقتی کمی نرم شد ، سریع چرخ می کنیم .

بعد بیسکوییت و گردو و پودر هل و پودر دارچین را افزوده و همه مواد را با دست مخلوط می کنیم .

از مواد به اندازه‌ی گردو برداشته و گرد می کنیم و در مغزهای دلخواه می غلتانیم...