هسته خرماها را گرفته و همراه کره روی حرارت ملایم می گذاریم .
وقتی کمی نرم شد ، سریع چرخ می کنیم .
بعد بیسکوییت و گردو و پودر هل و پودر دارچین را افزوده و همه مواد را با دست مخلوط می کنیم .
از مواد به اندازهی گردو برداشته و گرد می کنیم و در مغزهای دلخواه می غلتانیم...
برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.