آرد را روی حرارت ملایم گذاشته تفت داده ولی تغییر رنگ ندهد .
سپس مخلوط کره و روغن را به آرد اضافه کرده و کمی از گردو خرد شده را داخل آرد ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید .
و پودر قند رو اضافه کرده و 20 دقیقه تفت دهید و سپس از روی حرارت برداشته هل را اضافه کنید .
خرما را با کمی آب ولرم چند دقیقه کوتاه خیس کنید سپس پوست خرما رو گرفته .
ته ظرف پیرکس فویل یا سلفون گذاشته یه لایه از مواد آردی رنگینک ریخته و با فشار پشت قاشق کاملا صاف کنید بعد لایه وسط خرما رو روی موارد آردی می چینیم و گردو را روی آن ریخته و دوباره لایه آردی و روش بریزید و روش رو با کمک نایلون فریزر کاملا صاف کنید .
بزارید بیست دقیقه تو یخچال تا خودش رو بگیره و بعد آماده برش دادن هست .
ارتفاع رنگینک سلیقه ای هست و بستگی به سایز ظرفتون داره .
روغنی که برای رنگینک استفاده میشه حتما باید جامد باشه روغن مایع جایگزین نمیشه می تونید کلا روغن رو حذف کنید و فقط از کره استفاده کنید .
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید 🌹