خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رنگینک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • پودرقند 250 گرم
  • دارچین 1 قاشق غذا خوری
  • گردو 250 گرم
  • خرما 500 گرم
  • آرد گندم 1 کیلوگرم
  • هل 1 قاشق غذا خوری
  • روغن جامد و کره مخلوط با هم ۳۵۰گرم
طرز تهیه رنگینک
دستور پخت رنگینک

آرد را روی حرارت ملایم گذاشته تفت داده ولی تغییر رنگ ندهد .

سپس مخلوط کره و‌ روغن را به آرد اضافه کرده و کمی از گردو خرد شده را داخل آرد ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید .

و ‌پودر قند رو اضافه کرده و 20 دقیقه تفت دهید و سپس از روی حرارت برداشته هل را اضافه کنید .

خرما را با کمی آب ولرم چند دقیقه کوتاه خیس کنید سپس پوست خرما رو گرفته .

ته ظرف پیرکس فویل یا سلفون گذاشته یه لایه از مواد آردی رنگینک ریخته و با فشار پشت قاشق کاملا صاف کنید ‌بعد لایه وسط خرما رو روی موارد آردی می چینیم و گردو را روی آن ریخته و دوباره لایه آردی و روش بریزید و روش رو با کمک نایلون فریزر کاملا صاف کنید .

بزارید بیست دقیقه تو یخچال تا  خودش رو بگیره و بعد آماده برش دادن هست .

ارتفاع رنگینک سلیقه ای هست و بستگی به سایز ظرفتون داره .

روغنی که برای رنگینک استفاده میشه حتما باید جامد باشه ‌‌روغن مایع جایگزین نمیشه می تونید کلا روغن رو حذف کنید ‌و فقط از کره استفاده کنید .

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید 🌹