طرز تهیه رنگینک

زمان پخت : 30 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : مبتدی

تعداد بازدید : 144

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه رنگینک

1 پودرقند 250 گرم
2 دارچین 1 قاشق غذا خوری
3 گردو 250 گرم
4 خرما 500 گرم
5 آرد گندم 1 کیلوگرم
6 هل 1 قاشق غذا خوری
7 روغن جامد و کره مخلوط با هم ۳۵۰گرم

آرد را روی حرارت ملایم گذاشته تفت داده ولی تغییر رنگ ندهد .

سپس مخلوط کره و‌ روغن را به آرد اضافه کرده و کمی از گردو خرد شده را داخل آرد ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید .

و ‌پودر قند رو اضافه کرده و ۲۰ دقیقه تفت دهید و سپس از روی حرارت برداشته هل را اضافه کنید .

خرما را با کمی آب ولرم چند دقیقه کوتاه خیس کنید سپس پوست خرما رو گرفته .

ته ظرف پیرکس فویل یا سلفون گذاشته یه لایه از مواد آردی رنگینک ریخته و با فشار پشت قاشق کاملا صاف کنید ‌بعد لایه وسط خرما رو روی موارد آردی می چینیم و گردو را روی آن ریخته و دوباره لایه آردی و روش بریزید و روش رو با کمک نایلون فریزر کاملا صاف کنید .

بزارید بیست دقیقه تو یخچال تا  خودش رو بگیره و بعد آماده برش دادن هست .

ارتفاع رنگینک سلیقه ای هست و بستگی به سایز ظرفتون داره .

روغنی که برای رنگینک استفاده میشه حتما باید جامد باشه ‌‌روغن مایع جایگزین نمیشه می تونید کلا روغن رو حذف کنید ‌و فقط از کره استفاده کنید .

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید 🌹

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه رنگینک با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند