مواد لازم:
خرمای باکیفیت 30 عدد
مغز گردو 200 گرم
آرد سفید 1 لیوان
روغن مایع به مقدار کافی
کره 25 گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر قند 2 قاشق چایخوری
دارچین یا پودر پسته برای تزئین
برای تهیه دسر رنگینک مجلسی ابتدا هسته خرما ها را باید از آنها جدا کنیم.
سپس مغز گردو درسته را از وسط نصف میکنیم و هر نیمه را مجددا نصف میکنیم و داخل خرما ره جای هسته خارج شده قرار می دهیم. میتوانید با کارد نیز یک طرف خرما را برش دهید و خرما را خارج کنید و داخل آن مغز گردو قرار دهید.
حالا مجددا از همان جایی که برش زدیم ارام خرما را می بندیم. خرما ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و بهتر است به طور ایستاده خرما ها را کنار یکدیگر بچینیم.
بعد از آن ارد را داخل تابه ای الک میکنیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ بدهد. همین که رنگ آن به قهوه ای روشن زد تابه را از روی حرارت بر می داریم و ارد تفت خورده را الک می کنیم تا اگر گلوله ای در آن وجود دارد از بین برود.
مجددا آرد را داخل تابه برمی گردانیم و روی حرارت قرار می دهیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کره در آرد ذوب شود و کاملا مخلوط شود و بعد کمی روغن مایع اضافه می کنیم.
سپس مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. اگر نیاز بود مجددا کمی روغن اضافه می کنیم.
سپس مواد را خوب مخلوط می کینم تا یکدست شوند. اگر نیاز بود مجددا کمی روغن اضافه می کینم . باید مایه ما شبیه به خمیر شود. همین طور به تفت دادن ادامه می دهیم تا شبیه به حلوا شود و مواد منسجم شوند.
حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و مایه آماده شده را روی خرما های چیده شده داخل ظرف میریزیم و با قاشق سطح روی مایه را صاف می کینم تا خرما ها دیده نشوند و کاملا با مایه پوشیده شوند و در اخر پودر قند را داخل الک می ریزیم و روی رنگینک ها پودر قند میریزیم . میتوانید با دارچین و پودر پسته آن را تزئین کنید.
امیدوارم از طرز تهیه رنگینک لذت برده باشید نوش جان !
با کیک یار همراه بمانید.