شکر و آب را به همراه جوهر لیمو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به صورت شربت در بیاید(لازم نیست بجوشد،در حد حل شدن شکر کافیه)
شربت را به 4 قسمت تقسیم کنید .
تخم مرغها و زعفران دم کرده غلیظ را با هم خوب مخلوط و بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید .
بعد گلاب و یک قسمت از شیره را به آن اضافه و مخلوط کنید .
آرد سفید و آرد برنج را روی حرارت قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود ولی زیاد نباید تغییر رنگ بدهد .
حالا مخلوط گلاب و تخم مرغ و شربت را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید(این حلوا احتیاج به هم زدن زیاد دارد وگرنه گلوله می شود)
وقتی شیره تخم مرغی به خورد آرد رفت سه قسمت باقی مانده شربت را کم کم اضافه و دوباره خوب بزنید تا شربت به خورد حلوا برود، و خوب هم بزنید تا جایی که حلوا به روغن بیفتد و از ظرف کاملا جدا شود .
حرارت باید ملایم باشد .