خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت حلوا کاسه شیرازی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ درشت 2 عدد(حلوای کاسه اصیل تخم مرغ داره که طعم حل
  • آرد 1 لیوان
  • شکر 2 تا 3 لیوان (من 2 لیوان ریختم بسته به ذائقه شما د
  • آب 1 و 1/4 لیوان
  • زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
  • آرد برنج 1 لیوان
  • گلاب 1 لیوان
  • روغن مایع 3/4 لیوان تا 1 لیوان سرخالی
  • جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(قابل حذف است)
طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی
دستور پخت حلوا کاسه شیرازی

شکر و آب را به همراه جوهر لیمو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به صورت شربت در بیاید(لازم نیست بجوشد،در حد حل شدن شکر کافیه)

شربت را به 4 قسمت تقسیم کنید .

تخم مرغها و زعفران دم کرده غلیظ را با هم خوب مخلوط و بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید .

بعد گلاب و یک قسمت از شیره را به آن اضافه و مخلوط کنید .

آرد سفید و آرد برنج را روی حرارت قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود ولی زیاد نباید تغییر رنگ بدهد .

حالا مخلوط گلاب و تخم مرغ و شربت را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید(این حلوا احتیاج به هم زدن زیاد دارد وگرنه گلوله می شود)

وقتی شیره تخم مرغی به خورد آرد رفت سه قسمت باقی مانده شربت را کم کم اضافه و دوباره خوب بزنید تا شربت به خورد حلوا برود، و خوب هم بزنید تا جایی که حلوا به روغن بیفتد و از ظرف کاملا جدا شود .

حرارت باید ملایم باشد .