خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت حلوای هویج :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 2 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان
  • زعفران غلیظ دم کرده 3 قاشق غذا خوری
  • هویج 500 گرم
  • گلاب 1/2 لیوان
  • آرد سفید 1 لیوان
طرز تهیه حلوای هویج
دستور پخت حلوای هویج

هویج ها را پوست بکنید و بپزید .

هویج های پخته شده را خوب پوره کنید .

آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود .

سپس روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه و مخلوط کنید .

هویج پوره شده را به آرد اضافه و مخلوط کنید .

شکر مخلوط با گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید .

پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب ببیزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید .

همچنین می توانید حلوا را پهن کنید و قالب بزنید .

نکته 1 : من هویج رو بعد از پوره کردن از صافیه ریز رد کردم و با پشت قاشق سابیدم که موقع کار با ماسوره مشکلی پیش نیاد...

نکته 2 : آرد رو قبل و بعد از تفت دادن حتماً الک کنید تو بافت حلواتون تأثیر داره...

نکته 3 : آرد رو حتماً باحرارت ملایم تفت بدید...