هویج ها را پوست بکنید و بپزید .
هویج های پخته شده را خوب پوره کنید .
آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود .
سپس روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه و مخلوط کنید .
هویج پوره شده را به آرد اضافه و مخلوط کنید .
شکر مخلوط با گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید .
پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب ببیزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید .
همچنین می توانید حلوا را پهن کنید و قالب بزنید .
نکته 1 : من هویج رو بعد از پوره کردن از صافیه ریز رد کردم و با پشت قاشق سابیدم که موقع کار با ماسوره مشکلی پیش نیاد...
نکته 2 : آرد رو قبل و بعد از تفت دادن حتماً الک کنید تو بافت حلواتون تأثیر داره...
نکته 3 : آرد رو حتماً باحرارت ملایم تفت بدید...