خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه راحت الحلقوم :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: بانوی آفتاب
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • نشاسته یک دوم پیمانه
  • ژلاتین یک قاسق مربا خوری
  • شکر یک پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • نشاسته ذرت به دلخواه
  • پودر ژله یک بسته
دستور پخت طرز تهیه راحت الحلقوم

مواد لازم

نشاسته گل(بصورت دانه) : یک دوم پیمانه

پودر ژلاتین:1 قاشق مرباخوری

پودر ژله: 1 بسته

شکر: 1 پیمانه

آب سرد : 1 پیمانه

رنگ خوراکی واسانس :‌ درصورت دلخواه

پودر نارگیل یا نشاسته ذرت : به مقدار لازم

طرز تهیه راحت الحلقوم

درون یک ظرف مستطیل شکل سلفون یا کیسه فریزر قرار میدهیم و سلیفون را چرب میکنیم.

گل های نشاسته را درون آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم تا دانه دانه نباشد.

پودر ژله و پودر ژلاتین و شکر و رنگ خوراکی و چند قطره اسانس با توجه به طعم ژله به ارامی به مخلوط آب و نشاسته اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود.

مواد را درون ظرفی که سلیفون کشیدیم ریخته و یک شب درون یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. سپس برای چند لحظه قالب را در آب جوش قرار میدهیم تا راحت الحلقوم راحتتر تر خارج شود. در نهایت آن را برش میزنیم درون پودر نارگیل یا نشاسته ذرت می غلتانیم

طرز تهیه راحت الحلقوم در این مرحله پایان میابد و آماده سرو است. نوش جان !

از اینکه با کیک یار همراه هستید سپاسگزاریم.