خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت فرنی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل کمی به دلخواه
  • شکر 4 قاشق غذا خوری
  • شیر 2 لیوان
  • کره 1 قاشق غذا خوری
  • آرد برنج 2 قاشق غذا خوری
  • گلاب 1/4 پیمانه
طرز تهیه فرنی
دستور پخت فرنی

شیر و شکر و آرد برنج را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم .

وقتی نزدیک به قل زدن هست کره و گلاب را اضافه می کنیم و میزاریم یه قل بزنه و از حرارت برمی داریم .

اگر بخواهیم فرنی زعفرانی درست کنیم در اواخر پخت زعفران دم کرده به اندازه دلخواه اضافه می کنیم .

فرنی را تا داغ است در ظرف سرو ریخته تزیین می کنیم .

👈فرنی رو داغ داخل ظرف سرو ریخته و بعد از اینکه سرد شد‌، حدود یه بیست دقیقه بعد ، به دلخواه تزیین کنید .

کره و وانیل هم سلیقه ایه می تونید حذف کنید .