شیر و شکر و آرد برنج را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم .
وقتی نزدیک به قل زدن هست کره و گلاب را اضافه می کنیم و میزاریم یه قل بزنه و از حرارت برمی داریم .
اگر بخواهیم فرنی زعفرانی درست کنیم در اواخر پخت زعفران دم کرده به اندازه دلخواه اضافه می کنیم .
فرنی را تا داغ است در ظرف سرو ریخته تزیین می کنیم .
👈فرنی رو داغ داخل ظرف سرو ریخته و بعد از اینکه سرد شد، حدود یه بیست دقیقه بعد ، به دلخواه تزیین کنید .
کره و وانیل هم سلیقه ایه می تونید حذف کنید .