خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت مسقطی با شیر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 6 قاشق غذاخوری
  • شیر 4 لیوان
  • گلاب مقداری
  • خلال بادام دلخواه
  • نشاسته گل 4 قاشق غذاخوری
مسقطی با شیر
دستور پخت مسقطی با شیر

نشاسته را با یک لیوان از شیر مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم .

سپس بقیه شیر را اضافه می کنیم .

شکر را افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم .

وقتی از بغل شروع به جوشیدن کرد ، گلاب و خلال بادام را اضافه می کنیم...

در ظرف سرو می ریزیم و بعد از خنک شدن روی آنرا با دارچین تزئین می کنیم...

نوش جان