نشاسته را با یک لیوان از شیر مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم .
سپس بقیه شیر را اضافه می کنیم .
شکر را افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم .
وقتی از بغل شروع به جوشیدن کرد ، گلاب و خلال بادام را اضافه می کنیم...
در ظرف سرو می ریزیم و بعد از خنک شدن روی آنرا با دارچین تزئین می کنیم...
نوش جان
برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.