طرز تهیه کاچی

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 224

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کاچی

1 آرد 2 لیوان
2 آب 6 لیوان
3 گلاب نصف فنجان
4 هل مقداری برای عطر
5 زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
6 نبات کوبیده 2 لیوان
7 روغن زرد 250 تا 300 گرم
8 چهار زیره 1 قاشق چای خوری

نبات کوبیده شده را با ۶ لیوان آب می گذاریم بجوشد .

سپس آن را صاف کرده ، زعفران حل شده و گلاب و هل و چهار زیره را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم .

روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد می نامیم) را در یک قابلمه ریخته ، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم .

بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم .

شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد) .

شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود .

ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد .

در صورتی که کاچی کمی سفت شد ، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کاچی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند