خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کاچی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 2 لیوان
  • آب 6 لیوان
  • گلاب نصف فنجان
  • هل مقداری برای عطر
  • زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
  • نبات کوبیده 2 لیوان
  • روغن زرد 250 تا 300 گرم
  • چهار زیره 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه کاچی
دستور پخت کاچی

نبات کوبیده شده را با 6 لیوان آب می گذاریم بجوشد .

سپس آن را صاف کرده ، زعفران حل شده و گلاب و هل و چهار زیره را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم .

روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد می نامیم) را در یک قابلمه ریخته ، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم .

بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم .

شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد) .

شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود .

ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد .

در صورتی که کاچی کمی سفت شد ، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد .