1 | آرد | 2 لیوان |
2 | آب | 6 لیوان |
3 | گلاب | نصف فنجان |
4 | هل | مقداری برای عطر |
5 | زعفران | سائیده: یک قاشق چایخوری |
6 | نبات کوبیده | 2 لیوان |
7 | روغن زرد | 250 تا 300 گرم |
8 | چهار زیره | 1 قاشق چای خوری |
نبات کوبیده شده را با ۶ لیوان آب می گذاریم بجوشد .
سپس آن را صاف کرده ، زعفران حل شده و گلاب و هل و چهار زیره را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم .
روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد می نامیم) را در یک قابلمه ریخته ، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم .
بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم .
شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد) .
شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود .
ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد .
در صورتی که کاچی کمی سفت شد ، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد .