0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی
  • آرد 2 لیوان
  • آب 6 لیوان
  • گلاب نصف فنجان
  • هل مقداری برای عطر
  • زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
  • نبات کوبیده 2 لیوان
  • روغن زرد 250 تا 300 گرم
  • چهار زیره 1 قاشق چای خوری

کاچی دستور پخت

نبات کوبیده شده را با 6 لیوان آب می گذاریم بجوشد .

سپس آن را صاف کرده ، زعفران حل شده و گلاب و هل و چهار زیره را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم .

روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد می نامیم) را در یک قابلمه ریخته ، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم .

بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم .

شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد) .

شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود .

ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد .

در صورتی که کاچی کمی سفت شد ، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور