بامیه یکی از شیرینیهای ایرانی است که در ماه رمضان برای افطار استفاده می کنند .
برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم .
حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد .
بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد ، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی فوراً شروع به هم زدن می کنیم .
در ادامه و وقتی خیلی سریع مخلوط به صورت خمیر در اومد و جمع شد ، دو قاشق از شربت رو اضافه می کنیم و به همین صورت و با حرارت ملایم برای 10 دقیقه خمیر رو مرتب زیر و رو می کنیم و تفت می دیم تا خمیر بپزه و کاملاً خودش رو بگیره و وسط ظرف جمع بشه ولی در عین حال حالت نرم و لطیف داشته باشه .
حالا قابلمه رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم تا خمیر از حرات بیفته و کاملاً خنک بشه .
بعد از اینکه خمیر سرد شد، نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها میرسه به این صورت که هر تخم مرغ رو به نوبت اضافه می کنیم و هر بار باید کاملاً با همزن برقی تخم مرغ به خورد خمیر بره .
تخم مرغ دوم رو همراه نوک قاشق چای خوری وانیل اضافه می کنیم و با خمیر کاملاً مخلوط می کنیم .
خمیر در این مرحله باید بسیار نرم باشه و بافتی نه شل و نه خیلی سفت داشته باشه .
حالا خمیر رو داخل قیفی که سرش رو یک ماسوره ستاره ای شکل قرار دادیم می ریزیم و سپس یه تابه دیواره دار رو با مقدار مناسبی روغن پر می کنیم و بعد از اینکه حسابی داغ شد ، بامیه ها رو از داخل قیف و با کمک یک قیچی داخل حمام روغن می ریزیم .
بامیه ها در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به تابه نچسبه و به صورت یکدست سرخ بشن .
بعد از اینکه بامیه ها تغییر رنگ دادن و کم کم طلایی شدن ، نوبت این هست که اون ها رو از روغن خارج کنیم .
بعد از اینکه بامیه ها به صورت یکدست سرخ شدند باید اون ها رو داخل شهد یا شربتی که از قبل تهیه کردیم و کاملاً ولرم هست و از حرارت افتاده بریزیم .
اجازه میدیم تا یکی دو دقیقه ، بامیه ها داخل شربت قرار بگیرن و بعد از شربت خارجشون می کنیم و داخل یک صافی یا سبد قرارشون می دیم تا شهد اضافی اون ها خارج بشه.