طرز تهیه بامیه

زمان پخت : 30 دقیقه

برای : 10 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : پیشرفته

تعداد بازدید : 433

نوشته شده توسط : استاد فرهاد فهمانی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه بامیه

1 تخم مرغ 2 عدد بزرگ
2 وانیل نوک قاشق چای خوری
3 شکر 2 قاشق غذاخوری
4 آب 1 پیمانه
5 نمک نوک قاشق چای خوری
6 روغن به مقدار لازم
7 کره 50 گرم
8 آرد سفید 1 پیمانه
9 شربت غلیظ به دلخواه

بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است که در ماه رمضان برای افطار استفاده می کنند .

برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم .

حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد .

بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد ، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی فوراً شروع به هم زدن می کنیم .

در ادامه و وقتی خیلی سریع مخلوط به صورت خمیر در اومد و جمع شد ، دو قاشق از شربت رو اضافه می کنیم و به همین صورت و با حرارت ملایم برای 10 دقیقه خمیر رو مرتب زیر و رو می کنیم و تفت می دیم تا خمیر بپزه و کاملاً خودش رو بگیره و وسط ظرف جمع بشه ولی در عین حال حالت نرم و لطیف داشته باشه .

حالا قابلمه رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم تا خمیر از حرات بیفته و کاملاً خنک بشه .

بعد از اینکه خمیر سرد شد، نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها میرسه به این صورت که هر تخم مرغ رو به نوبت اضافه می کنیم و هر بار باید کاملاً با همزن برقی تخم مرغ به خورد خمیر بره .

تخم مرغ دوم رو همراه نوک قاشق چای خوری وانیل اضافه می کنیم و با خمیر کاملاً مخلوط می کنیم .

خمیر در این مرحله باید بسیار نرم باشه و بافتی نه شل و نه خیلی سفت داشته باشه .

حالا خمیر رو داخل قیفی که سرش رو یک ماسوره ستاره ای شکل قرار دادیم می ریزیم و سپس یه تابه دیواره دار رو با مقدار مناسبی روغن پر می کنیم و بعد از اینکه حسابی داغ شد ، بامیه ها رو از داخل قیف و با کمک یک قیچی داخل حمام روغن می ریزیم .

بامیه ها در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به تابه نچسبه و به صورت یکدست سرخ بشن .

بعد از اینکه بامیه ها تغییر رنگ دادن و کم کم طلایی شدن ، نوبت این هست که اون ها رو از روغن خارج کنیم .

بعد از اینکه بامیه ها به صورت یکدست سرخ شدند باید اون ها رو داخل شهد یا شربتی که از قبل تهیه کردیم و کاملاً ولرم هست و از حرارت افتاده بریزیم .

اجازه میدیم تا یکی دو دقیقه ، بامیه ها داخل شربت قرار  بگیرن و بعد از شربت خارجشون می کنیم و داخل یک صافی یا سبد قرارشون می دیم تا شهد اضافی اون ها خارج بشه.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه بامیه با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند