خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت بامیه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • آب 1 پیمانه
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • روغن به مقدار لازم
  • کره 50 گرم
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • شربت غلیظ به دلخواه
طرز تهیه بامیه
دستور پخت بامیه

بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است که در ماه رمضان برای افطار استفاده می کنند .

برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم .

حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد .

بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد ، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی فوراً شروع به هم زدن می کنیم .

در ادامه و وقتی خیلی سریع مخلوط به صورت خمیر در اومد و جمع شد ، دو قاشق از شربت رو اضافه می کنیم و به همین صورت و با حرارت ملایم برای 10 دقیقه خمیر رو مرتب زیر و رو می کنیم و تفت می دیم تا خمیر بپزه و کاملاً خودش رو بگیره و وسط ظرف جمع بشه ولی در عین حال حالت نرم و لطیف داشته باشه .

حالا قابلمه رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم تا خمیر از حرات بیفته و کاملاً خنک بشه .

بعد از اینکه خمیر سرد شد، نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها میرسه به این صورت که هر تخم مرغ رو به نوبت اضافه می کنیم و هر بار باید کاملاً با همزن برقی تخم مرغ به خورد خمیر بره .

تخم مرغ دوم رو همراه نوک قاشق چای خوری وانیل اضافه می کنیم و با خمیر کاملاً مخلوط می کنیم .

خمیر در این مرحله باید بسیار نرم باشه و بافتی نه شل و نه خیلی سفت داشته باشه .

حالا خمیر رو داخل قیفی که سرش رو یک ماسوره ستاره ای شکل قرار دادیم می ریزیم و سپس یه تابه دیواره دار رو با مقدار مناسبی روغن پر می کنیم و بعد از اینکه حسابی داغ شد ، بامیه ها رو از داخل قیف و با کمک یک قیچی داخل حمام روغن می ریزیم .

بامیه ها در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به تابه نچسبه و به صورت یکدست سرخ بشن .

بعد از اینکه بامیه ها تغییر رنگ دادن و کم کم طلایی شدن ، نوبت این هست که اون ها رو از روغن خارج کنیم .

بعد از اینکه بامیه ها به صورت یکدست سرخ شدند باید اون ها رو داخل شهد یا شربتی که از قبل تهیه کردیم و کاملاً ولرم هست و از حرارت افتاده بریزیم .

اجازه میدیم تا یکی دو دقیقه ، بامیه ها داخل شربت قرار  بگیرن و بعد از شربت خارجشون می کنیم و داخل یک صافی یا سبد قرارشون می دیم تا شهد اضافی اون ها خارج بشه.