خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت زولبیا زعفرانی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: فرهاد فهمانی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • آرد 50 گرم
  • شکر 3 پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • روغن یک قاشق چای خوری جامد
  • آبلیمو یک قاشق مربا خوری
  • ماست 200 گرم پرچرب
  • گلاب یک قاشق غذا خوری + یک پیمانه
  • نشاسته 200 گرم
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
  • زعفران به میزان لازم
طرز تهیه زولبیا زعفرانی
زولبیا زعفرانی دستور پخت

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه شود مطمئنا بهتر خواهد بود . امروز به آموزش آن می پردازم با من همراه باشید .

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته حل بشه .

بعد آرد رو اضافه می کنیم و با هم زن می زنیم تا صاف و یک دست بشه .

روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن می زنیم .

در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه می کنیم و هم می زنیم .

شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود می تونید آرد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید .

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک و سوراخ کنید ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی می ریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه . ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون می تونید هر شکلی که دوست دارید در بیارید!

طرز تهیه شربت :

شکر 3 پیمانه

آب 1 پیمانه

گلاب 1 پیمانه

زعفران حل شده 1 ق مرباخوری

آبلیمو 1 ق مرباخوری

تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.