1 | آرد | 50 گرم |
2 | شکر | 3 پیمانه |
3 | آب | یک پیمانه |
4 | روغن | یک قاشق چای خوری جامد |
5 | آبلیمو | یک قاشق مربا خوری |
6 | ماست | 200 گرم پرچرب |
7 | گلاب | یک قاشق غذا خوری + یک پیمانه |
8 | نشاسته | 200 گرم |
9 | جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
10 | زعفران | به میزان لازم |
از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه شود مطمئنا بهتر خواهد بود . امروز به آموزش آن می پردازم با من همراه باشید .
نشاسته و ماست رو با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته حل بشه .
بعد آرد رو اضافه می کنیم و با هم زن می زنیم تا صاف و یک دست بشه .
روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن می زنیم .
در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه می کنیم و هم می زنیم .
شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود می تونید آرد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید .
بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک و سوراخ کنید ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی می ریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه . ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون می تونید هر شکلی که دوست دارید در بیارید!
طرز تهیه شربت :
شکر ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران حل شده ۱ ق مرباخوری
آبلیمو ۱ ق مرباخوری
تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.