طرز تهیه زولبیا زعفرانی

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 10 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 419

نوشته شده توسط : استاد فرهاد فهمانی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه زولبیا زعفرانی

1 آرد 50 گرم
2 شکر 3 پیمانه
3 آب یک پیمانه
4 روغن یک قاشق چای خوری جامد
5 آبلیمو یک قاشق مربا خوری
6 ماست 200 گرم پرچرب
7 گلاب یک قاشق غذا خوری + یک پیمانه
8 نشاسته 200 گرم
9 جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
10 زعفران به میزان لازم

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه شود مطمئنا بهتر خواهد بود . امروز به آموزش آن می پردازم با من همراه باشید .

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته حل بشه .

بعد آرد رو اضافه می کنیم و با هم زن می زنیم تا صاف و یک دست بشه .

روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن می زنیم .

در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه می کنیم و هم می زنیم .

شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود می تونید آرد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید .

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک و سوراخ کنید ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی می ریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه . ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون می تونید هر شکلی که دوست دارید در بیارید!

طرز تهیه شربت :

شکر ۳ پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب ۱ پیمانه

زعفران حل شده ۱ ق مرباخوری

آبلیمو ۱ ق مرباخوری

تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه زولبیا زعفرانی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند