دسر خوشمزه باقلوا عسلی دبل پسته و بستنی مخصوص سر آشپز فر رو روی دما 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه.پسته و گردو رو با غذا ساز یا با گوشت کوب خرد کنید. مقداری از پسته رو برای روی باقلوا و تزیین کنار بذارید و بقیه رو با گردو و دارچین و هل و شکر مخلوط کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید.کره رو با دمای خیلی ملایم کمی ذوب کنید که برای چرب کردن راحت تر باشه. کف ظرف مناسبی رو با کره و قلمو (فقط در حد چرب کردن) چرب کنید.لایه ای از خمیر رو جدا کنید و کف ظرف پهن کنید و روی خمیر رو هم با کره چرب کنید.مخلوط مواد میانی که همون پسته، گردو، دارچین و… رو روی خمیر بریزید و مجددا روش رو خمیر دیگه ای قرار بدید و باز روی خمیر رو چرب کنید.لایه ای دیگه از خمیر بذارید و باز چرب کنید. روی خمیر دوباره مخلوط مواد میانی رو بریزید و باز خمیر بذارید و چرب کنید.بعد از چرب کردن با چاقو به شکل لوزی برش بزنید و در بذارید در دمای 170 درجه سانتی گراد به آرومی در حدود 45 دقیقه بپزه و طلایی رنگ بشه.بعد از اینکه طلایی شد، از فر خارج کنید و مجددا برش ها رو تکرار کنید تا کاملا از هم جدا بشن. طرز تهیه شهد باقلوا: برای شهد، شکر، آب و عسل رو با هم مخلوط کنید و برای 10 دقیقه روی حرارت بذارید تا قوام پیدا کنه. نکته اول: زمانی که باقلوا در حال خنک شدن هست شهد رو تهیه کنید. (بهتره باقلوا داغ نباشه و تقریبا خنک شده باشه) نکته دوم: شهد رو بعد از اینکه آماده شد، قبل از اینکه خنک بشه روی باقلوا بریزید تا در بافت شیرینی نفوذ کنه در انتها پسته هایی که خرد کرده بودید و کنار گذاشته بودید، برای تزیین روی باقلوا بپاشید. نوش جان💕😉