خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه شیرینی تاتلیسی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ یک عدد متوسط
  • آرد 320 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • شکر 350 گرم
  • آب 500 میلی لیتر
  • کره 125 گرم
  • گردو 60 گرم
  • آبلیمو 4-5 قطره
  • ماست 3 قاشق غذا خوری
  • بلغور گندم 4 قاشق غذا خوری
دستور پخت طرز تهیه شیرینی تاتلیسی

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی :

 ابتدا شربت را آماده می کنیم.  شکر و آب را با هم مخلوط می کنیم و ان را روی حرارت قرار می دهیم. وقتی جوش آمد، حرارت را کم می کنیم  و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا در حرارت کم بجوشد.  4-5 قطره آب لیمو را قبل از برداشتن مواد از روی اجاق گاز اضافه می کنیم.  شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود سپس به سراغ خمیر می رویم

حالا کره، روغن، ماست، تخم مرغ و بلغور را در یک کاسه عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم.  آرد، گردو و بکینگ پودر را به داخل کاسه اضافه کرده و خمیر را ورز می دهیم تا جایی که به دست نچسبد به ورز دادن ادامه می دهیم.

وقتی که دیگر به دست نچسبید ، خمیر را به 3-4 قسمت تقسیم می کنیم.  از هر تکه یک رول بلند درست می کنیم. سپس با دست کمی فشار می دهیم.  آن را با لبه لیوان فرم می دهیم و حالت نیمه ماه به آن می دهیم . در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم. روی شیرینی ها را با چاقو شکل داده و در فر از قبل گرم شده در 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم.

وقتی پخت کامل شد شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و کاغذ روغنی زیر آن را بر می داریم . شربت سرد شده ای که آماده کرده بودیم را کم کم روی دسرهای داغ می ریزیم.  آن ها را بعد از 10 دقیقه زیر و رو می کنیم تا شربت بهتر جذب آن ها شود. دو ساعت اجازه می دهیم تا شربت به خوبی جذب شیرینی ها شود سپس میتوانیم سرو کنیم.

امیدو وارم از طرز تهیه شیرینی تاتلیسی لذت برده باشید. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.