خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه باسلوق :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 200 گرم
  • گردو 100 گرم
  • آب سرد 2 لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • نشاسته 100 گرم
  • پودر نارگیل 150 گرم
  • روغن مایع 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه باسلوق
دستور پخت طرز تهیه باسلوق

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود، وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند، حدود یک ساعت. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت توپ های کوچک درآورید و نصف گردو روی آن بگذرید و در پودر نارگیل بغلتانید.