خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت محلبی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل مقداری
  • شکر سه چهارم پیمانه
  • شیر ۴ پیمانه
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • گردو به مقدار دلخواه
  • آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه محلبی
دستور پخت محلبی

ابتدا نشاسته و آرد برنج را در ظرفی الک کرده .

سپس به این مخلوط ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم این عمل باعث می شود موقع افزودن شیر آرد گلوله نشود...

شیر را اضافه کرده و هم می زنیم...

مواد را روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم... هرچه حرارت ملایمتر و مدت پخت بیشتر باشد محلبی خوشمزه تر می شود...

کره را اضافه می کنیم...

مواد که شروع به حباب زدن کرد و غلظت گرفت درون ظرفی می ریزیم و با همزن کمی می زنیم...

گردو را افزوده و درون ظرف سرو می ریزیم می گذاریم داخل یخچال تا خوب خنک ‌شود .