ابتدا نشاسته و آرد برنج را در ظرفی الک کرده .
سپس به این مخلوط ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم این عمل باعث می شود موقع افزودن شیر آرد گلوله نشود...
شیر را اضافه کرده و هم می زنیم...
مواد را روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم... هرچه حرارت ملایمتر و مدت پخت بیشتر باشد محلبی خوشمزه تر می شود...
کره را اضافه می کنیم...
مواد که شروع به حباب زدن کرد و غلظت گرفت درون ظرفی می ریزیم و با همزن کمی می زنیم...
گردو را افزوده و درون ظرف سرو می ریزیم می گذاریم داخل یخچال تا خوب خنک شود .