خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت حلوا زعفرانی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1.5 لیوان
  • آب 2 لیوان
  • کره 50 گرم
  • گلاب 3/4 لیوان
  • زعفران به مقدار لازم
  • روغن مایع 1/2 لیوان
طرز تهیه حلوا زعفرانی
دستور پخت حلوا زعفرانی

ابتدا آرد را الک کرده سپس روی حرارت گذاشته با شعله ملایم کمی تفت می دهیم .

بعد از حرارت برداشته دوباره الک می کنیم .

سپس روی حرارت آنقدر تفت می دهیم تا کمی تغیر رنگ دهد .

روغن را اضافه کرده تا جایی تفت می دهیم که به رنگ دلخواه برسه (هر چه بیشتر تفت بخوره رنگ حلوا تیره تر میشه) .

بعد در آخر کره رو اضافه می کنیم یه چند بار هم می زنیم و از حرارت برمی داریم .

شربت داغ رو کم کم بهش اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم .

برای حلوا رولی بعد اینکه حلوا آماده شد شربت رو می ریزیم روی نون میکادو .

حرارت حلوا باعت میشه نون میکادو نرم بشه خیلی آروم و با حوصله رولش می کنیم هر رولی که کردیم دستمونو سفت می گیریم که رولش خراب نشه بعد لای فویل یا کاغذ روغنی میزاریم محکمش می کنیم میزاریم یه دو سه ساعتی تو یخچال بمونه من چون عجله داشتم فقط نیم ساعت گذاشتم. بعد هم با چاقو برش می زنیم .

 

طرز تهیه شربت :

آب و شکر و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد زیرشو کم می کنیم تا قوام بیاد .

در آخر گلاب و زعفرون و بهش اضافه می کنیم .