خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه رولت با خامه یا مارمالاد :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • پودرقند یک قاشق سوپخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 75 گرم
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • کره 50 گرم
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • آرد سفید 75 گرم
دستور پخت طرز تهیه رولت با خامه یا مارمالاد

مواد لازم:

آرد سفید 75 گرم (3 قاشق سوپخوری)

شکر 75 گرم (2 قاشق سوپخوری)

کره 50 گرم

زرده تخم مرغ 4 عدد

سفیده تخم مرغ 3 عدد

پودر قند 1 قاشق سوپخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر رولت به یک سینی فلزی فر به طول 40 تا 42 سانتی‌متر و به عرض 25 تا 28 سانتی‌متر احتیاج داریم ن اندازه‌ها برای آن است که نان رولت زیاد نازک یا کلفت نشود در کف سینی یک ورقه کاغذ نازک روغنی  می‌اندازیم روی کاغذ را کمی چرب می‌کنیم و مقداری آرد می‌پاشیم کره را کمی گرم کرده با شکر و وانیل مخلوط می‌نماییم به هم می‌زنیم تا نرم شود زرده‌ها را دانه دانه در این مخلوط کره می‌اندازیم و خوب به هم می‌زنیم تا زرده‌ها کاملاً سفید و سفت شوند سفیده‌ها را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا مثل پنبه سفید و خشک شوند قند را کم کم با سفیده‌ها مخلوط می‌کنیم مخلوط کره و زرده را داخل سفیده ریخته به هم می‌زنیم آرد را کم کمبا این زرده و سفیده مخلوط می‌کنیم بعد مایع را روی کاغذ در سینی می‌ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می‌کنیم تا قطر آن در همه جا یکسان شود فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم سینی را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم تا به مدت 20 دقیقه بماند و نان پخته شود ولی به صورت خشک و برشته در نیاید بعد سینی را بیرون می‌آوریم نان را با کاغذ از روی سینی برمی‌داریم و می‌گذاریم کمی سرد شود بعد آن را لوله می‌کنیم در ضمن لوله کردن کاغذ آن را جدا می‌کنیم می‌گذاریمنان کاملاً سرد شود خامه شیرین شده فرم گرفته یا انواع مارمالاد را بر روی این نان مالیده رولت تهیه می‌کنیم این ترتیب که برای مقدار نان تهیه شده 350 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند و کمی وانیل مخلوط می‌کنیم ظرف را داخل ظرف محتوی یخ قرار می‌دهیم با همزن برقی خامه را می‌زنیم تا سفت شده فرم بگیردخامه را روی سطح نان می‌مالیم و نان را لوله می‌کنیم و با مقداری خامه روی رولت را تزیین می‌کنیم و یا روی نان رولت را یک قشر مارمالاد زردآلو یا هر نوع مارمالاد که دوست داریم ‌مالیم و نان را مطابق دستور فوق لوله می‌کنیم روی آن کمی پودر قند می‌پاشیم.

امیدوارم از طرز تهیه رولت با خامه یا مارمالاد لذت برده باشید . نوش جان !

از اینکه با کیک یار همراهید سپاسگزاریم.