خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رولت موز :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2/3 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق مربا خوری
  • شکر 2/3 پیمانه
  • موز به میزان لازم
  • توت فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه رولت موز
دستور پخت رولت موز

سفیده تخم مرغ را با یک سوم شکر بزنید تا سفید شود وانیل را هم اضافه می کنیم.سفیده تخم مرغ را وقتی به اندازه کافی کف کرد یک سوم دیگر شکر را اضافه کرده آنقدر می زنیم تا سفت شود.زرده و سفیده را به آرامی با یکدیگر مخلوط می کنیم.آرد و بیکینگ پودر را به صورت دورانی با مواد مخلوط می کنیم.مواد را روی سینی فری که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانیده شده می ریزیم و در فر در دمای 175 درجه بمدت 15 دقیقه بپزد.کمی که سرد شد از کاغذ جدا کرده روی حوله یا پارچه آشپزخانه گذاشته رولت و حوله را با یکدیگر لوله کرده داخل یخچال می گذاریم.بعد از اینکه کاملا سرد شد لای آن خامه زده شده با پودر قند و موز پهن کرده و دوباره لوله می کنیم و در یخچال می گذاریم.بعد از خامه مالی روی کیک، با توت فرنگی تزئین میکنیم و رولت را بریده هر برش را داخل ظرف می گذاریم.