خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پای سیب آلمانی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 300 گرم
  • پودرقند 150 گرم
  • شکر 200 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • کره 175 گرم
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • لیمو نصف
  • خلال بادام 50 گرم
  • پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
  • آرد بادام 80 گرم
 پای سیب آلمانی
دستور پخت پای سیب آلمانی

 پای سیب آلمانی (GEDECKTER APFELKUCHEN)

یک دستور کیک سیب آلمانی فوق العاده خوشمزه و نسبتا آسان که شبیه پای سیب آمریکایی است، به گونه ای که پوسته پایین و رویی کراست میباشد و داخلش مانند پای سیب پرشده است، با این تفاوت که لعاب دارد و واقعاً  شبیه پای نیست! من و بچه ها دوستش داریم و مطمئنم که شما هم همینطور!

 

خمیر پای سیب

300 گرم آرد و قدری هم برای رول کردن خمیر

80 گرم آرد بادام

2 عدد تخم مرغ متوسط

½ قاشق چایخوری نمک

شکر 150 گرم

175 گرم کره به اضافه مقداری دیگر برای چرب کردن تابه

برای داخل پای

1 کیلوگرم سیب ترش یا سیب سبز

نصف لیمو(فقط آبش)

50 گرم شکر

50 گرم خلال بادام یا آرد بادام، اختیاری: بیشتر برای تزئین

2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

1 قاشق چایخوری آرد

لعاب لیمو

150 گرم پودر قند

3 قاشق غذاخوری آبلیمو

دستورالعمل ها

 

خمیر را درست کنید

فر (تنظیم معمولی) را روی 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب فنری خود را با مقداری کره چرب کنید (من دوست دارم قبل از برش دادن آن از کاغذ روغنی در لایه زیرین استفاده کنم). تمام مواد خمیر را با هم ورز دهید.

300 گرم آرد، 80 گرم آرد بادام، 2 عدد تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری نمک، 150 گرم شکر، 175 گرم کره

از خمیر را کنار بگذارید و بقیه را در یک دایره بزرگ باز کنید تا داخل و برخی از اضلاع (حدود 2 اینچ) شکل فنر را بپوشاند. پوسته زیرین را چند بار با چنگال بکوبید. در یخچال بگذارید تا خنک بماند.

برای داخلش

سیب ها را پوست کنده، چهار قسمت کرده، هسته آن را جدا کرده و به ضخامت های ¼ اینچی برش دهید. با آب لیمو مخلوط کنید.

1 کیلوگرم سیب ترش ½ لیمو

خلال بادام یا آرد را در تابه ای روی حرارت متوسط برشته کنید و هر از گاهی هم بزنید. سیب ها و بقیه مواد داخل بریزید و روی پوسته پایینی پخش کنید.

50 گرم شکر، 50 گرم بادام خلال شده، 2 قاشق چایخوری دارچین، 1 قاشق چایخوری آرد

آنها را پهن کنید و روی سیب ها فشار دهید تا  حدودی یکدست شود. پوسته بالایی را باز کنید و روی سیب ها بگذارید، سپس دور لبه را برش دهید و لبه ها را به سمت پایین فشار دهید (من از قاشق برای صاف شدن لبه ها استفاده می کنم.

حدود 50 دقیقه بپزید، سپس اجازه دهید کاملاً در قالب خنک شود (حدود 2 تا 3 ساعت).

اجازه دهید خنک و لعاب دار شود

کیک را از قالب خارج کرده و به ظرف کیک منتقل کنید. پودر قند و آب لیمو را برای لعاب مخلوط کرده و با قلم مو روی لایه رویی پخته شده بمالید.

3 قاشق غذاخوری آب لیمو، 150 گرم پودر قند

در صورت تمایل با خلال بادام تفت داده شده بیشتری تزیین کنید. اگر پوسته باقی مانده داشتید، می‌توانید با کاترهای شیرینی‌پز شکل‌های جالب برش دهید و کیک را نیز با آن‌ها تزئین کنید.

این دستورالعمل شامل مواد مغذی زیر است:

کالری: 428 کیلو کالری

کربوهیدرات: 63 گرم

پروتئین: 6 گرم

چربی: 18 گرم

چربی اشباع شده: 8 گرم

چربی اشباع نشده: 1 گرم

چربی تک غیراشباع: 5 گرم

چربی ترانس: 1 گرم

کلسترول: 59 میلی گرم

سدیم: 213 میلی گرم

پتاسیم: 171 میلی گرم

فیبر: 4 گرم

شکر: 38 گرم

ویتامین آ: 451  آ یو

ویتامین C: 8 میلی گرم

کلسیم: 46 میلی گرم

آهن: 2 میلی گرم