خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رولت طرحدار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد سه چهارم پیمانه (حدودا ۸۰ گرم)
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر نصف پیمانه
  • نمک یک پنس
  • روغن یک قاشق سوپ خوری
  • آب جوش یک چهارم پیمانه
  • رنگ خوراکی به میزان لازم(می تونید از پودر کاکائو هم استفاده ک
طرز تهیه رولت طرحدار
دستور پخت رولت طرحدار

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو در دو ظرف جدا کرده و زرده رو با سه چهارم شکر و آب جوش و روغن و وانیل را با همزن در حد مخلوط شدن شکر و ... بزنید تا کم رنگ و غلیظ تر از حد معمول شود . سفیده ها رو با پره های تمیز همزن با دور کند بزنید تا پف کند بقیه شکر رو روی سفیده پاشیده و وقتی شکر حل شد با دور تند بزنید تا حدی که رد پره های همزن روی سفیده بیفتد . سفیده را به ظرف زرده اضافه کنید . آرد را روی مواد الک کنید و بصورت دورانی مخلوط کنید حدود دو سه قاشق از مواد و داخل ظرفی ریخته و داخلش پودر کاکائویی رو که در کمی آب حل کردید اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ دلخواهتون در بیاد . در ظرف دیگه باز دو سه قاشق از مواد و بریزید و اینبار مقدار خیلی کمتری پودر کاکایو اضافه کنید تا رنگ موادتون کم رنگ تر بشه . دو مخروط کاغذی یا دو نایلون بردارید و دو رنگ رو در اونها ریخته و نوک مخروط یا نایلون رو سوراخ کنید و طرح مورد نظر رو روی کاغذ روغنی که کف قالب مستطیل (30×40) پهن کردید طراحی کنید . حالا یک دقیقه سینی رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید تا مواد کمی خودش رو بگیره سینی رو از فر خارج کرده و بقیه مواد و روی طرح ایجاد شده بریزید و اینبار حدود 15 - 12 دقیقه داخل فر 180قرار بدید تا حدی که روی رولت طلایی بشه با دست روی رولت رو لمس کنید اگر چسبناک بود گریل و یکی دو دقیقه روشن کنید وقتی سینی رو خارج کردید بلافاصله روی اون و با ی سینی دیگه بپوشونید حدود نیم ساعت تا کیک رولت عرق کنه و نرم بمونه . حالا کیک و با کاغذ روغنی از قالب بیرون بیارید و آرام از کاغد جدا کنید و روی یک کاغذ تمیز دبگه که ترجیحا روش و روغن مالیدید قرار بدید سریع خطوط عرضی سطحی با چاقو روش ایجاد کنید مراقب باشید خطوط خیلی سطحی باشد چون در غیر اینصورت کیک را پاره خواهد کرد . با کاغذ رولت رو رول کنید و دو طرف کاغذ و محکم ببندید و اجازه بدید نیم ساعت بمونه رولت رو باز کنید و مواد میانی رو با قاشق در تمام سطح کیک بمالید . موز و گردو رو بصورت عرضی و در یک طرف اون قرار بدید و دوباره رول کنید و محکم کاغذ رو دور رول ببندید . اینبار دو تاسه ساعت در یخچال گذاشته و بعد برش بزنید و نوش جان کنید