خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رولت خامه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 90 گرم
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری
  • شکر 90 گرم
  • آب جوش 1 قاشق غذا خوری
  • عسل 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه رولت خامه ای
دستور پخت رولت خامه ای

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده. زرده و کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد شکر و اضافه کرده و هم میزنیم بعد آبجوش و اضافه کرده و همچنین وانیل. زرده ها رو همیشه با دور متوسط همزن میزنیم و تا جایی میزنیم که رنگش کرمی بشه .سپس عسل را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم. پره های همزن و شسته و تو ظرف تمیز شروع به زدن سفیده ها از یک جهت انقدر میزنیم تا فرم بگیره. بیش از حد سفیده رو نزنیم بهتره. سفیده رو با زرده مخلوط میکنیم و آرد و الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم. سینی 30*40 رو چرب کرده و از قبل کاغذ روغنی گذاشته و مواد رولت و توش میریزیم و کاملا صاف میکنیم و یه ضربه میزنیم تا حباب داخلش از بین بره. فر و از قبل درجه 220 گرم میکنیم و مواد رولت و میداریم تو فر بمدت 7 تا 10 دقیقه. (چک شود) وقتی رولت و از فر آوردیم بیرون بلافاصله یه سینی هم اندازش میزاریم روش تا کمی خنک بشه و رولتمون نرم بمونه.بعد با همون کاغذ روغنی رولش میکنیم و میبندیم بمدت نیم ساعت میزاریم کنار تا کاملا خنک بشه. بعد باز کرده حدود 200 تا 250 گرم خامه شیرین شده قنادی و میزنیم تا فرم بگیره و بعد میریزیم روی نون رولت.و دوباره رولش میکنیم. بهتره 2 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه بعد تزیینش میکنیم. من مخلوط عسل و آبجوش نریختم تو این رولت. شربت بخاطر این ریخته میشه که یه رنگ طلایی به رولت بده. برای تزیین هم از ژله بریلو استفاده کردم توی ظرف بریلو بیرنگ ریختم و روی بریلو چند قطره رنگ مشکی و آبى و سبز ریختم البته بصورت پراکنده با خلال دندون یه حالت رفت و برگشت روی بریلو زدم بعد ریختم روی رولت و باهاش کاور کردم. حتما بعد تزیین بزلرید تو یخچال بمونه تا ژله خودشو بگیره تا برش منظم و تمیزی داشته باشین . من بدلیل فرصت کم اصلا نزاشتم تو یخچال بلافاصله بعد خامه کشی تزیین و بعدشم برش 😁 ژله بریلو اماده میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید و با کمی آب سرد رقیق کنید