😁 از باقی مونده ی برش کیک هایی که برای خامه کشی استفاده میشه ، می تونیم این شیرینی رو درست کنیم .
به این صورت که کیک های باقی مونده رو تکه تکه می کنیم به شکلی که نه پودر بشه نه خیلی درشت بمونه .
بعد بهش مغز گردو خرد شده اضافه می کنیم .
در آخر خامه زده شده قنادی به میزان دلخواه روی تکه های کیک و گردو می ریزیم و خوب هم می زنیم .
حالا داخل یک کاسه پودر نارگیل بریزید از مواد بردارید و گرد کنید و داخل پودر نارگیل بغلطونید .
در آخر تزئین و نوش جان کنید .
برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.