خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رولت خامه ای دورنگ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرآشپز خلاق
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 120 گرم
  • پودرقند 120 گرم
  • بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2قاشق چایخوری
  • آب جوش 21 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه رولت خامه ای دورنگ
دستور پخت رولت خامه ای دورنگ

من نیمی از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و موقع پهن کردن مواد روی قالب از هر رنگ تیکه تیکه توی قالب ریختم .

زرده و سفیده را جدا کنید ، سفیده را بزنید تا فرم گرفته و از ظرف نریزد ، بعد در یخچال قرار دهید .

زرده را با پودر قند الک شده و وانیل حدود 7 دقیقه بزنید تا حجم دار و کرم رنگ شود یعنی روبانی شود .

سپس همین طور که هم می زنید 2 قاشق غذا خوری آب جوش و 1 قاشق غذا خوری عسل برای خوش رنگ شدن رولت بهش اضافه کنید .

همزن را کنار بگذارید ، سفیده ها را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید .

بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم روی مواد الک کنید و دورانی هم بزنید .

در نهایت مواد را داخل سینی که از قبل کمی چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته اید بریزید ، و بصورت یکنواخت پخش کنید ، سینی را چند بار به زمین بکوبید تا حبابهای آن از بین برود .

در فر که از قبل گرم کردید با دمای 220 بمدت 10 دقیقه قرار دهید تا رولت تغییر رنگ دهد .

سپس از فر بیرون آورده و با یه سینی روی اونرو بپوشونید تا خشک نشه به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت تا خنک بشه .

روی یک کاغذ روغنی بزرگتر از رولت رو پودر قند الک کنید و نان رولت رو روی آنها بگذارید و کاغذ روغنی که زیر آن قرار داده بودید به آرامی جدا کنید .

به کمک کاغذ روغنی جدید نان را رول کرده و سر و ته آنرا ببندید و در یخچال نیم ساعت استراحت دهید .

سپس خارج کرده به آرامی باز کنید یک لایه نازک خامه مالیده روی آن را تزئین کرده ، من از گاناش و خامه برای تزئین استفاده کردم ، این قسمت بستگی به سلیقه و انتخاب شما داره بعد اون رو داخل یخچال قرار بدید .

نکات مهم : ظرف میتونه هر سایزی باشه،  با لیوان فرانسوی دسته دار توی ظرف آب بریزید تا ببینید سطح ظرف با چند تا لیوان آب پر میشه، ارتفاع آب نباید بیش از 5 میلیمتر باشه، بهتره 3 یا 4 میلیمتر باشه به تعداد لیوانهای آب تخم مرغ لازم داریم، به ازای هر تخم مرغ 30 گرم پودر قند و 30 گرم آرد سفید نیاز داریم فر باید داغ باشه *نان رولت پف هم میکنه کمی پس حواستون باشه مواد زیاد نشه که ضخیم میشه .