0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه رولت خامه ای دورنگ

طرز تهیه رولت خامه ای دورنگ
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 120 گرم
  • پودرقند 120 گرم
  • بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2قاشق چایخوری
  • آب جوش 21 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذا خوری

رولت خامه ای دورنگ دستور پخت

من نیمی از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و موقع پهن کردن مواد روی قالب از هر رنگ تیکه تیکه توی قالب ریختم .

زرده و سفیده را جدا کنید ، سفیده را بزنید تا فرم گرفته و از ظرف نریزد ، بعد در یخچال قرار دهید .

زرده را با پودر قند الک شده و وانیل حدود 7 دقیقه بزنید تا حجم دار و کرم رنگ شود یعنی روبانی شود .

سپس همین طور که هم می زنید 2 قاشق غذا خوری آب جوش و 1 قاشق غذا خوری عسل برای خوش رنگ شدن رولت بهش اضافه کنید .

همزن را کنار بگذارید ، سفیده ها را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید .

بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم روی مواد الک کنید و دورانی هم بزنید .

در نهایت مواد را داخل سینی که از قبل کمی چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته اید بریزید ، و بصورت یکنواخت پخش کنید ، سینی را چند بار به زمین بکوبید تا حبابهای آن از بین برود .

در فر که از قبل گرم کردید با دمای 220 بمدت 10 دقیقه قرار دهید تا رولت تغییر رنگ دهد .

سپس از فر بیرون آورده و با یه سینی روی اونرو بپوشونید تا خشک نشه به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت تا خنک بشه .

روی یک کاغذ روغنی بزرگتر از رولت رو پودر قند الک کنید و نان رولت رو روی آنها بگذارید و کاغذ روغنی که زیر آن قرار داده بودید به آرامی جدا کنید .

به کمک کاغذ روغنی جدید نان را رول کرده و سر و ته آنرا ببندید و در یخچال نیم ساعت استراحت دهید .

سپس خارج کرده به آرامی باز کنید یک لایه نازک خامه مالیده روی آن را تزئین کرده ، من از گاناش و خامه برای تزئین استفاده کردم ، این قسمت بستگی به سلیقه و انتخاب شما داره بعد اون رو داخل یخچال قرار بدید .

نکات مهم : ظرف میتونه هر سایزی باشه،  با لیوان فرانسوی دسته دار توی ظرف آب بریزید تا ببینید سطح ظرف با چند تا لیوان آب پر میشه، ارتفاع آب نباید بیش از 5 میلیمتر باشه، بهتره 3 یا 4 میلیمتر باشه به تعداد لیوانهای آب تخم مرغ لازم داریم، به ازای هر تخم مرغ 30 گرم پودر قند و 30 گرم آرد سفید نیاز داریم فر باید داغ باشه *نان رولت پف هم میکنه کمی پس حواستون باشه مواد زیاد نشه که ضخیم میشه .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم