خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رولت ترک شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 300 گرم
  • آرد 90 گرم
  • پودرقند 300 گرم
  • شکلات تخته ای 150 گرم
  • پودر کاکائو کمی
  • خامه شیرین 500 گرم
طرز تهیه رولت ترک شکلاتی
دستور پخت رولت ترک شکلاتی

زرده ‌سفیده تخم مرغ جدا شود .

سفیده تخم مرغ ‌‌میزاریم تو فریزر تا حالت نیمه یخی بشه .

تو این فاصله شکلات و رنده می کنیم دقت کنید شکلات باید سرد باشه تا خوب رنده بشه .

سفیده تخم مرغ و با دور تند همزن آنقد زده بشه تا پف کنه .

سپس پودر قند رو اضافه می کنیم و ‌کمی می زنیم .

همزن ‌رو خاموش می کنیم و آرد و پودر کاکائو رو الک می کنیم و به همراه شکلات اضافه می کنیم .

وقتی مواد خوب مخلوط شد داخل سینی فر گذاشته و کاملا صاف می کنیم میزاریم تو فر درجه 160 به مدت 10 دقیقه .

وقتی پخته شد یه سینی بزرگ‌تر میزاریم روی سینی رولت و‌منتظر می مونیم تا خوب خنک بشه .

بعد خامه زده شده رو روش میریزیم و رولش می کنیم و چند ساعتی میزاریم تو یخچال تا رولت خوب خودشو بگیره .

یه توضیحی هم در مورد مقدار مواد بگم که یکم عجیبه مقدار پودر قند و آرد ولی لطفا طبق دستور پیش برین تا اون تَرَک روی رولت ایجاد بشه .

می تونید از شکلات تلخ استفاده کنید که به نظرم طعم بهتری به رولت میده 

نوش جان🌹🌹