زرده سفیده تخم مرغ جدا شود .
سفیده تخم مرغ میزاریم تو فریزر تا حالت نیمه یخی بشه .
تو این فاصله شکلات و رنده می کنیم دقت کنید شکلات باید سرد باشه تا خوب رنده بشه .
سفیده تخم مرغ و با دور تند همزن آنقد زده بشه تا پف کنه .
سپس پودر قند رو اضافه می کنیم و کمی می زنیم .
همزن رو خاموش می کنیم و آرد و پودر کاکائو رو الک می کنیم و به همراه شکلات اضافه می کنیم .
وقتی مواد خوب مخلوط شد داخل سینی فر گذاشته و کاملا صاف می کنیم میزاریم تو فر درجه 160 به مدت 10 دقیقه .
وقتی پخته شد یه سینی بزرگتر میزاریم روی سینی رولت ومنتظر می مونیم تا خوب خنک بشه .
بعد خامه زده شده رو روش میریزیم و رولش می کنیم و چند ساعتی میزاریم تو یخچال تا رولت خوب خودشو بگیره .
یه توضیحی هم در مورد مقدار مواد بگم که یکم عجیبه مقدار پودر قند و آرد ولی لطفا طبق دستور پیش برین تا اون تَرَک روی رولت ایجاد بشه .
می تونید از شکلات تلخ استفاده کنید که به نظرم طعم بهتری به رولت میده
نوش جان🌹🌹