خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نان صبحانه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 2تا3لیوان
  • خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
  • شکر 3قاشق غذاخوری
  • نمک نوک قاشق
  • شیر 1 لیوان
  • کره آب شده 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان صبحانه
دستور پخت نان صبحانه

شیر ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) را با خمیر مایه مخلوط می کنید سپس شکر ، روغن یا کره آب شده و یک زرده را به آن اضافه کرده تا شکر کاملا آب شود. حالا نوبت اضافه کردن آرد است، آردی که از قبل چندبار الک شده را قاشق قاشق به بقیه مواد اضافه کنید، در حدی که به دست نچسبد کافی ست. در این مرحله خمیر را از هم باز کنید و چندبار محکم به میز کار بکوبید. (ورز دادن خمیر مهم ترین مزحله پخت نان است) سپس خمیر را داخل ظرف از قبل چرب شده ای بگذارید و با چاقو روی آن علامت + بزنید، رویش را با پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت کامل اجازه استراحت بدهید. بعد از ان دوباره خمیر را ورز داده و به شکل دلخواه به ان فرم دهید (اگر می خواهید از این نان به عنوان عصرانه استفاده کنید، در این مرحله می توانید از کشمش و خرما و یا گردو اسیاب شده برای پر کردن داخل آن استفاده کنید.در این صورت از شکر بیشتری برای خمیر استفاده کنید) سینی فر را چرب کنید و خمیر های فرم داده شده را روی آن بگذارید و دوباره به وسیله پارچه رویش را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا حجم بگیرد. سپس زرده تخم مرغ و کمی شیر و روغن را مخلوط کرده و نان هارو رومال کنید و با دمای 180 درجه داخل فر قرار بدید. می تونید 3دقیقه اخر پخت دوباره نان هارو رومال کرده و با دمای بیشتر داخل فر بگذارید.