خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نان شیرمال ترکی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 5 فنجان
  • خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 فنجان
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • شیر 1 فنجان
  • روغن 1/2 فنجان
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • کره کمی
  • زنجبیل 1 قاشق چای خوری
  • آب ولرم به میزان لازم
طرز تهیه نان شیرمال ترکی
دستور پخت نان شیرمال ترکی

مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، که خمیر به دست آمده نرم باشد.5 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را کمی چرب کرده خمیر رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدهیم آن را در سینی فر قرار داده و زرده تخم مرغ را روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیرمی پاشیم و کره می مالیم، که نان براق و نرم شود.