خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نون اِکِر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: بانوی آفتاب
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۴عدد درشت
  • آرد 1 پیمانه
  • وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
  • آب یک پیمانه
  • نمک یک پنسه
  • کره ۱۰۰گرم
  • خامه فرم گرفته قنادی به میزان لازم
طرز تهیه نون اکر
دستور پخت نون اِکِر

اول از همه کره رو تکه تکه می کنیم و با آب روی حرارت میگذاریم،زمانی که کره آب شد و آب شروع به جوشیدن کرد حرارت رو کم می کنیم و آرد رو که حداقل یک بار الک کردیم رو به یکباره داخل آب و کره میریزیم و زود شروع میکنیم به هم زدن تا موادمون یکدست بشه. این هم زدن رو روی حرارت کم به مدت 3 دقیقه انجام میدیم که به اصطلاح بهش داغ زدن میگن. دلیل نامگذاری اِکِر به خاطر همین داغ زدن هست. در واقع به نون هایی که دو پختی هستند اِکِر گفته میشه. خب حالا مواد رو از رو حرارت بردارید و حدود 5 دقیقه بهش زمان بدید تا خنک شه. در این مرحله نمک رو به خمیر اضافه کنید و تخم مرغ هارو دونه دونه داخل خمیر بشکنید و خوب ورز بدید تا تخم مرغ ها خوب به خورد خمیر برن تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشید. و در آخر وانیل رو هم به مواد اضافه کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر رو با قیف و ماسوره دلخواه تون با فاصله از هم بزنید. فقط فر رو از نیم ساعت قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. سینی رو به مدت نیم ساعت یا بیشتر بسته به تیرگی که مد نظرتون هست داخل فر با دمای 180 درجه میگذاریم. حالا برید و نیم ساعت بعد برگردید و از پفی که نون هاتون کرده خوشحال شید😁 بعد پخت داخل نون ها پوک میشه،اجازه بدید که سرد شن و بعد داخلشون رو از خامه پر کنید.