خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نان مغزدار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل کمی
  • خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • دارچین کمی
  • گردو به میزان دلخواه
  • خرما مقداری
  • ماست 1/2 پیمانه
  • پودر هل کمی
  • آب ولرم 1/2 پیمانه
  • آرد سبوسدار 3 تا 4 پیمانه
طرز تهیه نان مغزدار
دستور پخت نان مغزدار

یه نون فوق العاده خوش عطر واسه عصرانه یا صبحانه فوق العاده خوشمزه با بافت و طعم عالی . یک قاشق شکر را همراه خمیر مایه و آب مخلوط می کنیم و روی آن را می پوشانیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه عمل بیاید... بعد از عمل آمدن حجم خمیر مایه چند برابر می شود... تخم مرغ و ماست و دو سوم شکر را باهم مخلوط و خمیر مایه را به آن ها می افزاییم... آرد را الک کرده و کم کم به بقیه مواد اضافه می کنیم... خمیر را با دست ورز می دهیم... تا حدی آرد افزوده که خمیر به دست نچسبد، خمیر را در ظرف تمیزی که چرب کردیم می گذاریم... روی خمیر را پوشانده و در جای گرمی به مدت دوساعت می گذاریم تا خمیر استراحت کند... حجم خمیر بعد از دوساعت استراحت... گردو و دارچین و هل و خرمای چرخشده را مخلوط می کنیم... از خمیر به اندازه یک پرتقال یا کوچکتر بنا به سلیقه خودتون بردارید... با دست خمیر را باز می کنیم و یک قاشق از مخلوط گردو و خرما را وسط آن می ریزیم... لبه های خمیر را جم می کنیم... خمیر را در قالب گرد کنار هم میچینیم، روی خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال میکنیم و در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه میگذاریم... عطر این نان موقع پخت دیوانه کنندست 😋