خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه نان قزوین :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 500 گرم
  • پودرقند 125 گرم
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن 220 گرم
  • زرده تخم مرغ درشت 2 عدد
  • ماست پرچرب 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال رنده شده 1/2 قاشق چایخوری
  • زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه نان قزوین
دستور پخت طرز تهیه نان قزوین

روغن را با پودر قند میزنیم تا کرم رنگ شود... هل، رنده پوست پرتقال و زرده های تخم مرغ را اضافه می‌کنیم... ماست و بکینگ پودر رااضافه میکنیم... آرد را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم، فقط در حد مخلوط شدن نباید زیاد ورز بدهید که روغن بندازد... خمیر را سه قسمت کرده و با نایلون می‌پوشانیم و نیم ساعت استراحت میدهیم... دراین فاصله رومال شیرینی رو آماده می‌کنیم... بعد از استراحت خمیر را باز میکنیم و قالب میزنیم، روی سینی فر کاغذ انداخته شیرینی ها را می‌چینیم و در فر 170 درجه که از قبل گرم کرده ایم به مدت 20 تا 30 دقیقه می‌گذاریم... بعد گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینی‌ها طلایی شود... این شیرینی با دستورهای متفاوتی وجود داره این دستور یکی از دوستانه با کمی تغییر که بی نهایت خوشمزه و خوش طعم بود... امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد... نوش جان