خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نان شیر مال :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 500 گرم
  • خمیر مایه فوری یک و نیم ق سوپ خوری سرپر
  • شکر 1/2 پیمانه
  • نمک مقداری
  • شیر 1 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کره 100 گرم
  • کنجد کمی برای تزیین
طرز تهیه نان شیرمال
دستور پخت نان شیر مال

تخم مرغ وکره وشیر و شکر و1 ق شکر وخمیرمایه عمل اومده ونمک راباهم مخلوط میکنیم وهم میزنیم بعدآردرواضافه میکنیم تاوقتی خمیربه دست نچسبه بایدخمیرتون به نرمی لاله گوش برسه،خمیر یه مقدار چسبندگی داره که با ورز دادن حل میشه و اگه بیش از حد آرد بزنید کیفیت نان پایین آمده و نان سفت میشه.حدود3 یا4 دقیقه ورزش بدین تاموادبه خوردهم بره تو همین مرحله میتونید شکر رو هم اضافه کنید بعدروی خمیرتون روبپوشونین وبذارین 1و نیم ساعت درجای نسبتا گرم بمونه و بعد نیم ساعت ببار ورز بدین و دوباره روش بپوشونین بعدکه خمیرتون پف کرد و دو برابر شد ازخمیربردارین اندازه یه نارنگی درشت و پهن کنین تو سینی فر که چرب کردین بزارین سینی که پر شد دوباره یه جای تاریک و گرم یک ربع استراحت بدین ..اگه خمیر چسبندگی داشت دستتون رو با آب سرد خیس کنید بعدازیک ربع تا بیست دقیقه خمیر باید دوباره پف کرده باشه و با یه چیز دایره شکل مث قالب شیرینی روش و طرح بندازین و روش زرده تخم مرغ باکنجدمیزنیم ومیزاریم درفر190 درجه حدود 20 دقیقه. مواظب باشید که رنگ نان از زیر تیره نشه فرروازنیم ساعت قبل بابالاترین درجه حرارت گرم میکنیم ووقتی که نانهاروداخلش میذاریم حرارتش رومیاریم پایین میذاریم روی 190 درجه اگه روش هم زرین نشده باشه یه چنددقیقه هم گریل روروشن میکنیم اما با احتیاط چون زود تیره میشه و بعد که در آوردیم با دستی که با کره چرب شده روی نون می کشیم تا براق شه ...