خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی تلخ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 250 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 250 گرم
  • آب جوش 250 میلی لیتر یا یک لیوان
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو 50 گرم برابر نصف لیوان
  • شکلات تلخ 60 گرم
  • نمک میوه یک پنس
طرز تهیه کیک شکلاتی تلخ
دستور پخت کیک شکلاتی تلخ

قبل از شروع کار مواد رو به دما برسونید .
فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید .
پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط می کنیم  .

تا شکلات آب بشه میریم آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک می کنیم و کنار میزاریم .
زرده رو از سفیده جدا می کنیم سفیده رو هم می زنیم تا فرم بگیره تا وقتی که برمی گردونیم از ظرف نریزه میزاریم کنار .
زرده، شکر و وانیل رو با همزن هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه .
حالا مواد شکلاتی رو به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد روغن مایع اضافه مجدد هم می زنیم .
مخلوط آرد رو طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و آروم بصورت دورانی مخلوط می کنیم .

و در اخر سفیده فرم گرفته رو اضافه و به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

در فری که از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک شکلاتی تلخ :

نکته 1 : منظور از  لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی هست .

نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : برای اینکه کشمش ها به ته ظرف و مایع کیک نروند ، آن ها را آغشته به به آرد کنین .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .

نکته 8 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

نکته 9 : این مقدار مواد مناسب قالب 23 است .

نکته 10 : و اما اندازه گیری مقیاس ها
یک لیوان آرد برابر است با 150 گرم
یک لیوان شکر برابر است با 230 گرم
شکلات رو دیگه واقعا باید اندازه بگیرین (بهترین راه مقایسه با کره پنجاه گرمیه) البته چشمی باید ده گرم تفاوتش رو اضافه کنید .