خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک گلاب زعفرون :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • نمک 1 پنس
  • زعفران غلیظ دم کرده 1 قاشق غذا خوری
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک گلاب زعفرون
دستور پخت کیک گلاب زعفرون

ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .

سفیده رو حسابی می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه .

بعد زرده ها، شکر و وانیل رو با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده روشن تر و کشدار بشه .

حالا روغن مایع رو اضافه و هم می زنیم .

سپس گلاب و زعفرون رو اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم .

آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و آروم با لیسک در یک جهت هم می زنیم .

در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی آروم بصورت دورانی هم می زنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش بخوابه) 

قالب مورد نظر رو‌ چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم .

مایه کیک رو بریزین داخل قالب و قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم (این دما و زمان بستگی به فرتون داره)
 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : دمای هر فر متفاوت است برای اینکه متوجه بشین آیا کیک پخته یا خیر بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان کیک رو چک کنین اگر چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک آماده ست . در غیر اینصورت اجازه بدین کیک بیشتر بپزه .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 21 است .