1 | تخم مرغ | 3 عدد |
2 | آرد | 1/2 لیوان |
3 | بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
4 | وانیل | 1/2 قاشق مربا خوری |
5 | شکر | 2/3 لیوان |
6 | نمک | 1 پنس |
7 | کره | 75 گرم |
8 | پودر کاکائو | 2 قاشق غذا خوری |
9 | شکلات تخته ای تلخ | 150 گرم |
10 | شكلات چيپسى نسوز | 1/2 لیوان |
ابتدا شكلات تخته اى و كره رو تو ظرف مي ريزيم و بصورت بنمارى آب مى كنيم و ميذاريم تا ولرم بشه .
تو اين مدت تخم مرغ شكر و وانیل رو با همزن مي زنيم تا كرم رنگ بشه .
بعد شكلات و كره رو كه ولرم شده بهش اضافه مى كنيم و دوباره شروع مى كنيم به هم زدن .
حالا موادخشك (ارد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک) رو با هم مخلوط مى كنيم و از الك رد مى كنيم و اروم به موادمون اضافه مى كنيم و با ليسك هم ميزنيم .
شكلات چيپسى رو هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط بشن.
قالبمون كمربندى باشه بهتره ، كاغذ روغنى ته قالبمون ميذاريم و مواد رو داخلش مي ريزيم و روشو صاف مى كنيم .
توى فر كه از قبل گرم شده ،طبقه ى وسط با دماى ١٧٥ درجه به مدت ٢٥ الى ٣٠دقيقه ميذاريم تا بپزه...
نکته1 : تخم مرغ ها و کره به دمای محیط رسیده باشن برای این منظور نیم ساعت قبل از شروع کار تخم مرغ ها و کره رو از یخچال خارج کنین .
نکته 2 : بعد از 25 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .
نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .
نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .