خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک بروانی تلخ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق مربا خوری
  • شکر 2/3 لیوان
  • نمک 1 پنس
  • کره 75 گرم
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • شکلات تخته ای تلخ 150 گرم
  • شكلات چيپسى نسوز 1/2 لیوان
طرز تهیه بروانی تلخ
کیک بروانی تلخ دستور پخت


ابتدا شکلات تخته اى و کره رو تو ظرف می ریزیم و بصورت بنمارى آب مى کنیم و میذاریم تا ولرم بشه .

تو این مدت تخم مرغ شکر و وانیل رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه .

بعد شکلات و کره رو که ولرم شده بهش اضافه مى کنیم و دوباره شروع مى کنیم به هم زدن .

حالا موادخشک (ارد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک) رو با هم مخلوط مى کنیم و از الک رد مى کنیم و اروم به موادمون اضافه مى کنیم و با لیسک هم میزنیم .

شکلات چیپسى رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن.

قالبمون کمربندى باشه بهتره ، کاغذ روغنى ته قالبمون میذاریم و مواد رو داخلش می ریزیم و روشو صاف مى کنیم .

توى فر که از قبل گرم شده ،طبقه ى وسط با دماى 175 درجه به مدت 25 الى 30دقیقه میذاریم تا بپزه...
 

نکته1 : تخم مرغ ها و کره به دمای محیط رسیده باشن برای این منظور نیم ساعت قبل از شروع کار تخم مرغ ها و کره رو از یخچال خارج کنین .

نکته 2 : بعد از 25 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .