طرز تهیه کیک بروانی تلخ

زمان پخت : 30 دقیقه

برای : 8 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 393

نوشته شده توسط : mary.food.mood

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک بروانی تلخ

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 1/2 لیوان
3 بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
4 وانیل 1/2 قاشق مربا خوری
5 شکر 2/3 لیوان
6 نمک 1 پنس
7 کره 75 گرم
8 پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
9 شکلات تخته ای تلخ 150 گرم
10 شكلات چيپسى نسوز 1/2 لیوان


ابتدا شكلات تخته اى و كره رو تو ظرف مي ريزيم و بصورت بنمارى آب مى كنيم و ميذاريم تا ولرم بشه .

تو اين مدت تخم مرغ شكر و وانیل رو با همزن مي زنيم تا كرم رنگ بشه .

بعد شكلات و كره رو كه ولرم شده بهش اضافه مى كنيم و دوباره شروع مى كنيم به هم زدن .

حالا موادخشك (ارد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک) رو با هم مخلوط مى كنيم و از الك رد مى كنيم و اروم به موادمون اضافه مى كنيم و با ليسك هم ميزنيم .

شكلات چيپسى رو هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط بشن.

قالبمون كمربندى باشه بهتره ، كاغذ روغنى ته قالبمون ميذاريم و مواد رو داخلش مي ريزيم و روشو صاف مى كنيم .

توى فر كه از قبل گرم شده ،طبقه ى وسط با دماى ١٧٥ درجه به مدت ٢٥ الى ٣٠دقيقه ميذاريم تا بپزه...
 

نکته1 : تخم مرغ ها و کره به دمای محیط رسیده باشن برای این منظور نیم ساعت قبل از شروع کار تخم مرغ ها و کره رو از یخچال خارج کنین .

نکته 2 : بعد از 25 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک بروانی تلخ با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند