ابتدا شکلات تخته اى و کره رو تو ظرف می ریزیم و بصورت بنمارى آب مى کنیم و میذاریم تا ولرم بشه .
تو این مدت تخم مرغ شکر و وانیل رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه .
بعد شکلات و کره رو که ولرم شده بهش اضافه مى کنیم و دوباره شروع مى کنیم به هم زدن .
حالا موادخشک (ارد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک) رو با هم مخلوط مى کنیم و از الک رد مى کنیم و اروم به موادمون اضافه مى کنیم و با لیسک هم میزنیم .
شکلات چیپسى رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن.
قالبمون کمربندى باشه بهتره ، کاغذ روغنى ته قالبمون میذاریم و مواد رو داخلش می ریزیم و روشو صاف مى کنیم .
توى فر که از قبل گرم شده ،طبقه ى وسط با دماى 175 درجه به مدت 25 الى 30دقیقه میذاریم تا بپزه...
نکته1 : تخم مرغ ها و کره به دمای محیط رسیده باشن برای این منظور نیم ساعت قبل از شروع کار تخم مرغ ها و کره رو از یخچال خارج کنین .
نکته 2 : بعد از 25 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .
نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .
نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .