خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک دو رنگ مخصوص :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • نمک یک پنس
  • شیر 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک دو رنگ مخصوص
کیک دو رنگ مخصوص دستور پخت

ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .

سفیده رو حسابی می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه .

بعد شکر، زرده و وانیل رو با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشداربشه .

حالا روغن مایع رو اضافه و هم می زنیم .

سپس شیر رو اضافه می کنیم ، مجددا هم می زنیم .

حالا آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و آروم با لیسک در یک جهت هم می زنیم .

در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی آروم بصورت دورانی هم می زنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش نخوابه) .

مقداری از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کنید .

قالب مورد نظر رو‌ چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم .

اول از مواد ساده بریزین داخل قالب بعد مایع شکلاتی و مجدد مایع ساده تا دوسوم قالب پرشه .

قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه  180 به مدت 45 دقیقه میزاریم (این دما و زمان بستگی به فرتون داره) .
 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک شکلاتی تلخ :

نکته 1 : سایز قالب مستطیلم که کیک دورنگ پختم هجده در بیست و دو هست با ارتفاع پنج سانت

نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : پس از گذشت 35 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .