ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .
سفیده رو حسابی می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه .
بعد شکر، زرده و وانیل رو با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشداربشه .
حالا روغن مایع رو اضافه و هم می زنیم .
سپس شیر رو اضافه می کنیم ، مجددا هم می زنیم .
حالا آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و آروم با لیسک در یک جهت هم می زنیم .
در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی آروم بصورت دورانی هم می زنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش نخوابه) .
مقداری از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کنید .
قالب مورد نظر رو چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم .
اول از مواد ساده بریزین داخل قالب بعد مایع شکلاتی و مجدد مایع ساده تا دوسوم قالب پرشه .
قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم (این دما و زمان بستگی به فرتون داره) .
**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک شکلاتی تلخ :
نکته 1 : سایز قالب مستطیلم که کیک دورنگ پختم هجده در بیست و دو هست با ارتفاع پنج سانت
نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .
نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 7 : پس از گذشت 35 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .