خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شربتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • شکر 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • هل یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن مایع 1 لیوان
طرز تهیه کیک شربتی
دستور پخت کیک شربتی

روغن و شکر را حسابی هم می زنیم (من دو قاشق از شکر کم کردم) طوریکه کرمی بشه و شکر حل بشه .

سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا حسابی تخم مرغها کف کنن .

بعد ماست رو به مواد اضافه می کنیم بازهم به هم زدن ادامه میدیم (ماست مورد استفاده حتما شیرین باشه) .

بعد هل رو اضافه می کنیم . 

بعد آرد و‌ بکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه کنید . 

با لیسک زیرو رو کنید تا یکدست بشه .

حالا داخل قالب مورد نظر می ریزیم و میذاریم داخل فر 180درجه به مدت تقریبی 30 تا 45 دقیقه (باز بستگی به فرتون داره بعد از سی دقیقه با خلال چک کنید اگر خلال تمیز بیرون دراومد یعنی کیک کاملا پخته وگرنه مجدد در فر رو ببنید اجازه بدید چند دقیقه دیگه بپزه) .

در اخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه .

 

طرز تهیه شربت :


شکر                      یک پیمانه
آب                        یک پیمانه
گلاب                     نصف پیمانه
زعفران آب کرده     یک قاشق سوپخوری غلیظ
هل                       ربع قاشق چایخوری


شکر و آب و زعفران رو با هم قاطی می کنیم و برای ده دقیقه میزاریم روی شعله متوسط نیازی نیست خیلی غلیظ بشه .

در آخر هل رو اضافه می کنیم .

وقتی خواستیم شعله رو خاموش کنیم گلاب رو می ریزیم .

کیک رو میزاریم حسابی سرد بشه و بعد آروم برش می زنیم .

سپس شربت خنک شده رو‌ می ریزیم روی کیک و‌ حسابی سیرابش می کنیم .
بعد کیک رو به مدت چهار تا پنج ساعت میذاریم داخل یخچال تا کیک استراحت کنه سپس برش ها رو جدا می کنیم .
میتونید روش رو با پودر نارگیل، یا گردو یا پسته تزیین کنید .