ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .
سفیده رو با وانیل می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه .
بعد شکر و زرده رو با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط و کشدار شه .
به ترتیب روغن مایع و شیر رو اضافه و در هر مرحله هم می زنیم .
حالا آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده همراه با سفیده در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم (یعنی اول آرد می ریزیم بعد سفیده مجدد آرد به همین ترتیب تا مواد تموم شه )
بصورت دورانی در یک جهت به آرامی هم می زنیم .
در آخر کشمش و گردو رو اول کمی با آب خیس می کنیم بعد داخل آرد میغلطونیم و به موادمون اضافه می کنیم .
سپس در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه (این زمان بستگی به فرتون داره)
میتونید مواد رو بریزین و گردو و کشمش آردی رو لابه لای مواد بریزین
نوش جان
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : دمای هر فر متفاوت است برای اینکه متوجه بشین آیا کیک پخته یا خیر بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان کیک رو چک کنین اگر چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک آماده ست . در غیر اینصورت اجازه بدین کیک بیشتر بپزه .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 21 است .