قبل از شروع کار مواد رو به دمای محیط برسونید .
فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید .
پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط می کنیم .
تا شکلات آب بشه میریم آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک می کنیم و کنار میزاریم .
زرده رو از سفیده جدا می کنیم سفیده رو هم می زنیم تا فرم بگیره تاوقتی که برمی گردونیم از ظرف نریزه میزاریم کنار .
زرده، شکر و وانیل رو با همزن هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه .
حالا مواد شکلاتی رو به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم .
بعد روغن مایع رو اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .
مخلوط آرد رو طی دوتا سه مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و آروم بصورت دورانی مخلوط می کنیم .
در اخر سفیده فرم گرفته رو اضافه و به صورت دورانی مخلوط می کنیم .
در فری که از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .
نکته 1 : سایز قالبم 26 ارتفاع نه سانتی متر (میان تهی)
نکته 2 : اندازه گیری مقیاس ها
یک لیوان آرد برابر است با 150 گرم
یک لیوان شکر برابر است با 230 گرم
شکلات رو دیگه واقعا باید اندازه بگیرین (بهترین راه مقایسه با کره پنجاه گرمیه) البته چشمی باید ده گرم تفاوتش رو اضافه کنید
نکته 3 : نیم ساعت قبل از شروع به آماده سازی مایع کیک ، مواد رو از یخچال خارج کنین تا هم دمای محیط بشن .
نکته 4 : منظور از لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی هست .
نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .
نکته 8 : پس از گذشت 30 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .