ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .
سفیده رو حسابی هم می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه .
بعد شکر و زرده و وانیل رو در ظرف دیگه ای با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشدار بشه .
حالا روغن مایع رو اضافه و هم می زنیم .
سپس شیر رو اضافه مجددا هم می زنیم .
حالا ارد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و اروم با لیسک در یک جهت هم می زنیم .
در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی آروم بصورت دورانی هم می زنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش بخوابه) .
حالا قالب مورد نظر رو چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم .
حالا یه قاشق پودر نسکافه رو در یکی دو قاشق شیر یا آب مخلوط می کنیم تا دونه های نسکافه حل شه .
دو قاشق از مایه کیک رو بهش اضافه می کنیم تا نسکافه ای شه .
اول نصف مایه ساده رو کف قالب بریزید بعد کمی مخلوط نسکافه مجدد مایه ی ساده تا مایه کیک تموم شه اخرش بصورت نواری نسکافه رو دورتا دور کیک میریزیم و با چنگال یا خلال چوبی بهش شکل میدیم .
قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .
یه مطلبی هم بگم برای دوستانی که کیک بدون فر میخوان اکثر کیکهایی که دستوراتش رو گذاشتم یا خودتون دارید می تونید بدون فر هم درست کنید .