خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک وانیلی نسکافه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • نمک 1 پنس
  • شیر 1/2 پیمانه
  • پودر نسکافه 1 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک وانیلی نسکافه ای
کیک وانیلی نسکافه ای دستور پخت

ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .

سفیده رو حسابی هم می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه .

بعد شکر و زرده و وانیل رو در ظرف دیگه ای با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشدار بشه .

حالا روغن مایع رو اضافه و هم می زنیم .

سپس شیر رو اضافه مجددا هم می زنیم .

حالا ارد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و اروم با لیسک در یک جهت هم می زنیم .

در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی آروم بصورت دورانی هم می زنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش بخوابه) .

حالا قالب مورد نظر رو‌ چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم .

حالا یه قاشق پودر نسکافه رو در یکی دو قاشق شیر یا آب مخلوط می کنیم تا دونه های نسکافه حل شه .

دو قاشق از مایه کیک رو بهش اضافه می کنیم تا نسکافه ای شه .

اول نصف مایه ساده رو کف قالب بریزید بعد کمی مخلوط نسکافه مجدد مایه ی ساده تا مایه کیک تموم شه اخرش بصورت نواری نسکافه رو دورتا دور کیک میریزیم و با چنگال یا خلال چوبی بهش شکل میدیم .

قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .

یه مطلبی هم بگم برای دوستانی که کیک بدون فر میخوان اکثر کیکهایی که دستوراتش رو‌ گذاشتم یا خودتون دارید می تونید بدون فر هم درست کنید .